renik33 napisał(a):Z Pirovac też będzie kartka![]()
Powrotu do zdrowia kochana Dominiczko
małymi kroczkami ale jest nadzieja ...
innej opcji nie ma jak ta że .....
musi wyzdrowieć !!!!!!
Serdecznie Dziękujemy
Pozdrawiamy

.png)
Olusiaaa19 napisał(a):Witajcie Cro.maniacy
Jestem siostrą Dominisi i w jej imieniu serdecznie dziękuje za kartki.
U Dominiki następuje poprawa guz zaczoł nam się zmniejszać , to sprawia , że Dominika czuje się lepiej .
Wasze kartki strasznie dużo radości dały Domci i na jej buźce zawsze gości uśmiech . Chociaż od pewnego czasu nic do Dominiczki nie przychodzi i wtedy ma smutna minkę więc miałbym ogromna prośbę do Was czy znów moglibyście zrobić Domci mała niespodziankę aby kartki pojawiały się w skrzynce ? Również przesyłam wam kilka zdjęć Dominisi i jej prac które robiła w domku i podczas pobytu w szpitalu .
Pozdrawiam
.png)
JackDaniels;) napisał(a):Olusiaaa19 napisał(a):Witajcie Cro.maniacy
Jestem siostrą Dominisi i w jej imieniu serdecznie dziękuje za kartki.
U Dominiki następuje poprawa guz zaczoł nam się zmniejszać , to sprawia , że Dominika czuje się lepiej .
Wasze kartki strasznie dużo radości dały Domci i na jej buźce zawsze gości uśmiech . Chociaż od pewnego czasu nic do Dominiczki nie przychodzi i wtedy ma smutna minkę więc miałbym ogromna prośbę do Was czy znów moglibyście zrobić Domci mała niespodziankę aby kartki pojawiały się w skrzynce ? Również przesyłam wam kilka zdjęć Dominisi i jej prac które robiła w domku i podczas pobytu w szpitalu .
Pozdrawiam
mówisz, maszstartuję po kartkę
albo nie, córcia zrobi własnoręcznie
![]()
pozdrawiam![]()

.png)
.png)
.png)
Jolanda napisał(a):jej stan diametralnie się zmienił
z każdą minutą jest coraz słabsza
lekarze robią co mogą ale ten przeciwnik z którym przyszło się jej zmierzyć jest silniejszy.... tym razem uderzył z większą siłą z jeszcze większym impetem
Rodzina na dniach ma podjąć decyzję czy dalsze leczenie ma się odbywać w hospicjum....
Jola
.png)
mervik napisał(a):Jolanda napisał(a):jej stan diametralnie się zmienił
z każdą minutą jest coraz słabsza
lekarze robią co mogą ale ten przeciwnik z którym przyszło się jej zmierzyć jest silniejszy.... tym razem uderzył z większą siłą z jeszcze większym impetem
Rodzina na dniach ma podjąć decyzję czy dalsze leczenie ma się odbywać w hospicjum....
Jola
To co piszesz aż serce ściska
.png)
.png)
JackDaniels;) napisał(a):Jesteśmy z Wami, trzymamy kciuki i wierzymy że będzie dobrze, bo musi być dobrzekartka pójdzie nie jedna
z wielkim serduchem od całej mojej rodziny i znajomych
jeśli coś potrzeba oprócz kartek pisz na priva
życzymy dużo zdrówka
![]()
.png)