RollingTrolls napisał(a):SingSing74 napisał(a):Dziś natknąłem się na film, gdzie na kempingu Omišalj niejaki patałach Rolling Trolls, opróżniający kasetę z przyczepy, obryzguje sobie stopy swoimi fekaliami i narzekając, że nikt nie pomyślał o nim, jako "dżentelmenie w sandałach", który mógłby gówno spłukać w cywilizowanych warunkach w specjalnie przygotowanym dla niego miejscu, robi to ostentacyjnie w zlewozmywaku, gdzie normalni ludzie myją naczynia, dodatkowo podkładając śmiech do ścieżki dźwiękowej. Czy ktoś zna tego gnoja?
Akcja zaczyna się mniej więcej od momentu: 2:45
Tak naprawdę akcja zaczyna się mniej więcej od momentu: 2:16
Cześć wszystkim! Tutaj gnój!
A więc to z tego forum zaczęło na nas lecieć wiadro pomyj z epitetami niegodnymi odpływu toalet chemicznych!Dziękujemy.
W komentarzu pod filmem na YT wpięliśmy cały kontekst i co nieco o piktogramach, które widać przed momentem: 2:45, którego wielu komentujących już nie obejrzało. Zapraszamy do zapoznania się!
PS. To nagranie to jedyny raz w życiu kiedy myłem sandał w zlewie. No i kolejna fajna lekcja o tym jak działa internet, hejt i dwie strony tego samego medalu.![]()
Pozdrawiamy wszystkich miłośników Chorwacji.
Odezwałeś się, więc za epitety przepraszam, ale oglądając wtedy ten film, aż się we mnie zagotowało, dlatego niezmiennie jestem wściekły na takie zachowanie i go nie toleruję i żadne wymówkii tego nie zmienią.
A teraz merytorycznie:
1.Gdzie widać piktogramy pozwalające zmywać fekalia w umywalce/zlewozmywaku?
2.Umywalka przy zlewni jest zazwyczaj jedna, a tam widać dwa zlewozmywaki z miejscem do odkładania naczyń i nie wiem czy nie ma dwóch kolejnych za murkiem.
3.Nawet gdyby były inne miejsca służące do zmywania (często jest ich kilka), to osoba przechodząca tam pierwszy raz, widząca taką, a nie inną armaturę, pewnie naczynia by tam umyła, być może przynosząc na obiad twój "prezent".
4.Trzeba było umyć łapy pod kranem w zlewni. Tam też leci bieżąca, czysta woda !!!
5. PO CO PODŁOŻYŁEŚ DO FILMU TEN SZYDERCZY ŚMIECH AKURAT W MOMENCIE MYCIA NÓG? Cieszysz się, że ominąłeś system, czy to że mogłeś komuś zaserwować jakieś choróbsko?
Jesteś dorosły, a zrobiłeś takie paskudztwo i jeszcze bez krzty refleksji czy zażenowania się tym chwalisz. Dla mnie nie do pojęcia.
Mam tylko nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz.

.png)