Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać? [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jade tam 21.06 Od znajomej wiem że jest tam pięknie jezdzi tam od 3 lat do tych samych ludzi. Ja mam apartament z www.eccoholiday.com. Odpowiem po powrocie.
Jest tam super. Cicha spokojna miejscowość. Ceny niższe niż w Rabie , Suchej Puncie i San Marino. Jest parę knajpek z daniami Chorwackimi. i sklepik gdzie można dostać wszystko co potrzebne do życia. Jet piękna piaszczysta plaża nadająca się szczególnie dla dzieci. 50 m do brzegu jest ok 50cm głębokości. Polecam szczególnie dla rodzin z dziecmi do nauki pływania. Temperatura wody na płyciznie zmierzona osobiscie 35,1 st C.
Dla dzieci to RAJ.
pytanie czy mógłbyś podac dokładnie sprawdzony namiar w Kamporze tam gdzie sie wybierasz bo ja 24-25 czerwca tez na kampor sie wybieram a chciałbym dokonać rezerwacji...
moj mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Byliśmy w Kamporze w zeszłym roku, jedziemy i w tym. Tym razem jednak z dziećmi, bo jest tam wymarzona (piaszczysta !!!)plaża dla młodszych i starszych dzieci. Zatoczka w Kamporze przeurocza, malownicza i spokojna, ale ma też swoje rozrywki. Bardzo polecam to miejsce.
tak jak w innym topiku- proponuję jechać do środka Kamporu-jedna główną uliczką - jest tam małe biuro turystyczne gnie znajdziecie ofertę apartamentów ale i wypożyczycie łódkę , wymienicie pieniądze. A oferta jest taka sama jak w 80-90% pozostałych, które możecie znaleźć chodząc od domu do domu. Bylibyście przed wieczorem.
Pozdr
Bardzo proszę o namiary na sprawdzone kwatery w Kampor (interesują mnie apartmany składające się z dwóch pomieszczeń: sypialnia + pokój dzienny z aneksem kuchennym; i najlepiej z widokiem na morze, blisko piaszczystej plaży). Z góry dziękuję za pomoc: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl