Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać? [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
chciałbym się dowiedzieć co o tym sądzicie - ja tylko jak jakiś urlop złapię i finansowo jestem ok to staram się tam wracać.
Od Rzeszowa do Zadaru mam ok 1000 km
Hej!
Ja też lubię wracać do miejsc, z którymi wiążą się miłe wspomnienia urlopowe. Jednak zawsze wzbogacam swój pobyt o miejsca nowe. Tak będzie i w tym roku - jadę na Peljeszac którego jeszcze nie widziałam, ale zamierzam też odwiedzić na kilka dni miejsca w których już byłam i które szczególnie mi się podobały. I co prawda wyjazd mój jest możliwy dopiero pod koniec lata, ale tęsknota za Chorwacją nie daje mi spokoju...
Pozdrawiam
meeg
Ja mam podobnie, też mnie ciągnie tam, gdzie już raz byłam, ale tego roku zjeżdżam niżej, na Hvar, bo podobno jeste tam jeszcze piękniej, ale do Zadaru też mam sentyment, oj mam...
iwona