Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jestem zielona

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marsylia
Cromaniak
jestem zielona

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 19.07.2007 10:22

Witam wszystkich forumowiczów, zaglądam do was od kiedy wiem, że jadę do Chorwacji :) i wiem o niej tyle co wyczytałam tutaj. Wybieram się w połowie sierpnia ze znajomymi i dzieckiem, łącznie jedzie nas 6 osób+synek, nie mamy konkretnych planów, ale chyba wybierzemy się w okolice Zadaru, czy możecie coś polecić, może ktoś wybiera się w tym samym czasie? Wesprzyjcie i poradźcie, gdzie jechać, co najlepiej zobaczyć, z góry dziękuję :D i pozdrawiam,
m.
rilla84
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rilla84 » 19.07.2007 12:02

hej, jestem tu nowa:) w sobotę znów jadę do Chorwacji:) twój post zmotywował mnie do zalogowania się, gdyż... rok temu pływałam żagłówka Sukosan (koło Zadaru)- Sibenic. I bardzo polecam wypad na wodospady na rzece Krka:D może troszke komercha al emoim zdaniem jest ślicznie! i tak róznica między dość suchym wybrzeżem a bujną, pięknie zieloną roślinnością nad rzeką KRk:) A i Skradin też fajna mieścinka. Z niej płynęliśmy stateczkiem wycieczkowym do parku krajobrazowego własnie:) ja polecam taką wycieczkę. Może nie jest super blisko, ale warto!
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 19.07.2007 12:44

dziękuję za podpowiedzi :) ja cały czas penetruje forum i powoli zmieniam zdanie na temat miejsca docelowego :oops: przeczytałam relację meeg z Primosten i coś mi się zdaje, ze to będzie właśnie to- otwarte morze przede wszystkim :D chociaż nie wiadomo czy jak jeszcze poczytam, to ...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.07.2007 13:02

marsylia napisał(a):.... chociaż nie wiadomo czy jak jeszcze poczytam, to ...

To napewno zwariujesz :lol: Tam wszystko jest piękne. Jedź gdzie Cię oczy poniosą i zatrzymuj się tam gdzie będzie miejsce i zachwyt. Najlepiej w ciemno. ;)

Pozdrav :papa:
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 19.07.2007 23:00

Leszek Skupin ma rację, jeżeli pierwszy raz to tam gdzie zdołasz dojechać a podobać Ci sie bedzie wszędzie lub prawie wszędzie i zaraz po powrocie bedziesz planować kolejny wyjazd. :D
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 20.07.2007 07:34

tak bym własnie chciała, ale jedzie z nami dziecko więc trochę się obawiam takiego wypadu gdzie oczy poniosą, wolałabym mieć chociaż wyznaczone miejsce docelowe (jakoś dam radę bez wcześniejszej rezerwacji spanka :D , bo z tego co wyczytałm to nie ma sensu) ale jestem taaaak nakręcona na ten wyjazd, dzięki Wam forumowiczom... :P :hut: :nice: :boss:
pozdrawiam :papa:
arkadiusz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkadiusz » 23.07.2007 12:07

hello
sukosan http://www.sukosan.hr/index.php to fajne miasteczko dla wyjezdzajacych do cr z dziecmi, bylem tam teraz w lipcu ze znajomymi i razem bylo nas 4 dorosle osoby i 4 dzieci, jechalismy busem ze szczecina lacznie 1514km i zajelo nam to 19h nikt nie marudzil :P
plaza idealna dla dzieciakow troche kamieni i piasek
polecam wypad na wyspy kornati, park narodowy krk, zadar, szybenik a w powrotnej drodze pletwickie jeziora
ogolnie wszystkim nam sie podobalo i trudno to wszystko opisac
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 23.07.2007 12:21

Przedmówcy którzy doradzają ........ nie doradzając mają 10000 % racji. Nie sugeruj się treścią postów osób które były w Choracji pierwszy lub drugi raz . Dla nich wszystko jest wspaniałe właśnie tam gdzie były. To normalne. Do meritum- jedź przed siebie, na południe. :lol: Jak zobaczysz teren i dojdziesz do wniosku że dla Ciebie jest ładnie, to w tym miejscu hamuj. To miejsce jest dla Ciebie. :D
ps. tam nie ma złych miejsc.
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 23.07.2007 14:15

dzięki, dzięki, ale mi mieszacie w głowie :roll:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone