Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jako nowy nowe informacje

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
osa28tn
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) osa28tn » 17.12.2009 19:55

Witam was wszystkich serdecznie
Jako nowy członek tego forum ……mam kilka pytań w jednym wątku
Mam nadzieję iż ta literatura która na tym wątku powstanie będzie pomocna nowym i tym którzy pierwszy raz wybierają się autem za granicę..
Zaczynając od początku
1 pytanie (temat) tzn chciałem się pierwszy raz wybrać do Chorwacji (samochodem)
Gdzie szukać ofert noclegowych w moim przypadku na 4 osoby
(rodzina 2i2). Widziałem parę na allegro ale naprawdę mam strach wpłacać nie znanym mi ludziom całej sumy tym bardziej że planuję wyjazd do Piero w sierpniu .mogę wpłacić zaliczkę reszta najchętniej na miejscu ale czy tak się da? Jak to wygląda w waszym wykonaniu może ktoś zna jakiś fajny apartament ? i uczciwych ludzi
2 gdzie kupuje się te winietki ( i jaka jest ich nazwa w innym języku) nigdzie na forum nie mogłem tego znaleźć a nie wszyscy znają języki(angielski,niemiecki itp.)ja np. uczyłem się rosyjskiego czy można kupić na te wszystkie kraje przez które jedziemy w Polsce ? czy tylko na miejscu ?
Będzie to mój pierwszy wyjazd nie mam zamiaru gdzieś błądzić i szukać jakiś alternatywnych przejazdów , bo przy całym koszcie wakacji te opłaty na pewno nie wyjdą tak drogo..
3 co do samego pobytu ….
Nie należę do bogatych ludzi i to dopiero mój drugi wyjazd z żoną (15 lat po ślubie) a pierwszy z całą rodziną … cały rok oszczędzamy na ten wyjazd …
Pytanie – co zabrać ze sobą tzn z jedzenia na 2 tygodnie
Wiem temat wałkowany na innym wątku ale chciał bym wiedzieć czy coś się nie zmieniło .Na pewno nie będzie mnie stać na jedzenie w restauracjach itd. Dlatego chcemy zabrać jak najwięcej z polski na ten cały pobyt
4 czy dodatkowo ubezpieczyć nas i auto ? jak wygląda sprawa z lekarzem na miejscu ?
Bardzo proszę ludzi obytych w tym temacie o informację
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 17.12.2009 20:10

Na te wszystkie pytania znajdziesz wyczerpujące odpowiedzi na tym forum, czytać, czytać i jeszcze raz czytać. Powodzenia w szukaniu i udanego urlopu.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.12.2009 20:12

osa28tn napisał(a):Mam nadzieję iż ta literatura która na tym wątku powstanie będzie pomocna nowym i tym którzy pierwszy raz wybierają się autem....

Literatura na ten temat już jest na forum :wink:

osa28tn napisał(a):1 Gdzie szukać ofert noclegowych w moim przypadku na 4 osoby (rodzina 2i2)....

Np. tu: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804

osa28tn napisał(a):2 gdzie kupuje się te winietki ( i jaka jest ich nazwa w innym języku) nigdzie na forum nie mogłem tego znaleźć a nie wszyscy....

Np. tu: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17828

Tyle na zachętę - Na pozostałe pytania są już odpowiedzi na tym forum - polecam wyszukiwarkę :wink:

A generalnie na dzień dobry polecam lekturę działu FAQ bo znajdziesz tam odpowiedź na pytania, które niedługo zadasz:
www.cro.pl/forum/viewforum.php?f=27

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone