Ostrość z H1 przy około 100 km/h

.png)

.png)
Rysio napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Rysiek ale ten koszykjest pusty
![]()
U mnie nieJest szansa, że w najbliższy weekend będę się już Alphą bawił, do tego zamówiona karta 2 Gb, kuuuuuuurewn!e szybka ponoć pod RAW
mrrrrrrrr a w JPGu seryjne ogranicza tylko pojemność karty
.png)
slawek66 napisał(a):juz mam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na razie bateryjka na 5 godzin do pradu
.png)
Rysio napisał(a):Woka prędkość rzędu 100 km/h lub więcejsprawdź w kompakcie
zanim wyostrzy (a właściwie w ogóle nie da rady) to co najwyżej ten kurz za nim uchwycisz.
Ostrość z H1 przy około 100 km/hi tu masz odpowiedź dlaczego chcę coś lepszego (między innymi oczywiście)
.png)

.png)
woka napisał(a):Plumek.. Sławek, Rysio, Janusz .... ale ten zapach będzie się unosił i roznosił.Tylko okien mi tam nie otwierać,
jakby tak go przywiało na podkarpacie ...... Ja nic na razie nie kupuję. !!!!!! Panimali ?
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Woka wszystko zależy od czasu naświetlania i warunków oświetleniowych spójrz na to
Zdjęcie moim HP z jadącego samochodu
.png)
woka napisał(a):[
Rysio .. ja mam mnóstwo filmu, nakręconego z jadącego samochodu. Są super. Mam zdjęcia z jadącego samochodu ( tych jest niewiele) zrobione Monoltą 5 - są dobre. To co zamieściłeś to wyjątkowo nieudane i myślę że "wypadek przy pracy" a nie wina H 1. Nie sądzę aby Sony był taki do kitu. Może się mylę ... ja nie fachowiec.