Pozdrav

P.S. po kliknięciu w zdjęcie można je sobie powiększyć do rozmiarów 1500x1000
Miłego oglądania.
Aparat ten obecnie z kitowym obiektywem kosztuje zaledwie 650 zł na Allegro
.png)

.png)
woka napisał(a):Rysio, otrzymałem przesyłkę. Dzięki.
Teraz, jako wybitny fachowiec, powiedz mi: ja mam Minoltę 5 (lustrzanka-analog), rozmiarami podobna do LZ 7 lub LZ 8. Czyli olbrzym. To co ja zyskam tak naprawdę ? Ktos wcześniej pisał że zabiera na wojaże chyba Nikona (analog) i daje sobie z tym radę. Pytam ponieważ, za chwilę nakupię aparatów i ....... właśnie. Sam nie wiem co pytać dalej. Jest zasadny zakup następnego olbrzyma w mojej sytuacji. ? Jak myślisz. Jak inni fachowcy mają w tym temacie zdanie ?
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a)::D Muszę sie pochwalić (można żelazkiem to ja aparatem-a co)
![]()
W tym sklepie http://www.interfoto.pl/aparaty-cyfrowe ... /DMC-FZ-8/
Gratuluję zakupu.
Przy tylu pikselach karty 256 i 512 będą się szybko zapełniały. Patrzyłem w allegro i tam foto-tip sprzedaje troszkę taniej.
Tak więc zamówienie złożonekasa przygotowana
żona wkurzona
![]()
ale ja się ciesze :lol:
![]()
i czekam na dzień odbioru.
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Skoro byłeś zadowolon z Minolty to weź i jąoraz ten sprzęt, który zakupisz
Potem porównasz, z którego lepiej wychodzą zdjęcia
. Mnie dużo lepsze zdjęcia wychodzą z NIKONa (to ja o nim pisałem
) niż z cyfraczka wątpliwej jakości. Nim robię tylko zdjęcia, które mają mniejszą wartość. Poza tym w trudniejszych warunkach mój cyfraczek (HP Photosmart M305) siada i kwiczy przy analogu
. Filmy można wywołać i zeskanować w punktach Kodaka w rozdzielczości 3000x2000 za 15 zł od szt (chodzi o wywołanie i skan całego filmu).
Więc mam 6 MPixlów z analoga
.
Pozdrav
.png)

.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Za bardzo "odszumione" jak dla mnie. Fuj. Nie mylić z Fuji
.png)
Lubuszanin napisał(a):
Nie zazdroscic Januszowi tylko kupowaccena jest dla wszystkich
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Przesadziłem z ceną mojego aparatu![]()
Nikon F65 + obiektyw Sigma 28-105 mm
Licytowana cena 300 zł w dniu 08.03.2007.
.png)