Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaki polecicie apartament w Sutivan - Brać?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Anna555
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anna555 » 26.05.2009 09:54

Witam Wszystkich!
To mój pierwszy post na tym forum, ale urlop w Chorwacji planuję po raz czwarty :) W tym roku zamierzamy zwiedzić Brać - wybór miejsca zakwaterowania "padł" na Sutivan. Czy możecie polecić sprawdzony apartament dla dwóch osób w tej miejscowości? Nie musi być bezpośrednio nad morzem, ale z tarasem...

Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam, Anna
Marcelina
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcelina » 26.05.2009 11:12

A może tutaj coś sobie znajdziesz, ja mam tę stronę w ulubionych

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 26.05.2009 12:18

Sutivan bardzo ładna mieścina..co prawda nie posiadam namiarów na kwatery, ale kilka zdjęć które może ci się przydadzą :)
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21203&start=0
namiary na kwatery może tu:

Pozdrawiam
Anna555
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anna555 » 26.05.2009 15:41

Bardzo dziękuję za linki.
Od wczoraj przeszukuję podobne strony, więc doszła kolejna lektura :)
Ines, Twoją relację przeczytałam wcześniej i między innymi, dzięki niej nasz wybór padł na Sutivan, dziękuję :D

Pozdrawiam, Anna
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 26.05.2009 18:09

Anna555 napisał(a):Bardzo dziękuję za linki.
Od wczoraj przeszukuję podobne strony, więc doszła kolejna lektura :)
Ines, Twoją relację przeczytałam wcześniej i między innymi, dzięki niej nasz wybór padł na Sutivan, dziękuję :D

Pozdrawiam, Anna

Mogę tylko napisać, że mi bardzo miło :)
Na pewno nie pożałujecie swojej decyzji i spędzicie cudowne chwile na wyspie Brac :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.05.2009 18:49

Witam
Mogę śmiało polecić autokamp Dalmatino właściciel p.Ivica Lubetic.Byłem tam 2 lata temu.300 m od centrum,duży taras,do wyboru apartmany,przycepy campingowe i pole namiotowe,piękne plaże,niskie ceny.Do znalezienia na stronie Sutivanu.Dobry dojazd,zjazd z głównej drogi dobrze oznakowany.Pozdrawiam.
Anna555
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anna555 » 05.06.2009 22:34

Dziękuję za pomoc :)
Stało się... Apartman zarezerwowany :D w willi Zava w Sutivanie. Już nie mogę doczekać się urlopu...

Pozdrawiam, Anna
sasza37
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sasza37 » 21.01.2010 11:51

Ja wtym roku chciałabym spedzić urlop w Sutivanie ,jakby ktoś miał adresy do apartamentów sprawdzonych to bardzo bym prosiła ,jedziemy w 3 rodziny 4+4+3. :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.01.2010 13:14

sasza37 napisał(a):Ja wtym roku chciałabym spedzić urlop w Sutivanie ,jakby ktoś miał adresy do apartamentów sprawdzonych to bardzo bym prosiła ,jedziemy w 3 rodziny 4+4+3. :D

Np tu
forum/viewtopic.php?p=420983#420983
a dla reszty wlaścieciel napewno coś znajdzie albo jeszcze tu
forum/viewtopic.php?p=434049#434049

Pzdr

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone