.png)
.png)
.png)
.png)
danekffm napisał(a):Witam wszystkich! Jestem nowy na tym forum i pierwszy raz jade do chorwacji. Po przeczytaniu wielu postow na tym forum zdecydowalem sie na Riviere Makarska. Nie jestem jednak zdecydowany co do miejscowosci. Jade z przyjaciolmi w przedziale wiekowym od 21 do 27lat, dlatego zalezy nam na miasteczku, w ktorym sa ladne plaze,duzo do zwiedzania i przede wszystkim duzo knajp i dyskotek. Nie zalezy mi na spokojnym miasteczku dla rodzin z dziecmi, w ktorym plaze sa puste. Lubie tlumy, ale nie chcial bym zeby byla to jakas metropolia, tylko male typowo turystyczne miasteczko. Pieniadze nie graja roli, chcialbym zeby to byly nie zapomniane wakacje i nie bede sobie niczego zalowal. Wyjezdzam 5 wrzesnia z Frankfurtu nad Menem i chcialbym obrac jakas ladna trase z pieknymi widokami i dlatego prosze o pomoc rowniez w tym temacie. Zastanawiam sie nad Makarska lub Tucepi ale moze byc tez inna miejscowosc spelniajaca moje oczekiwania bylbym bardzo wdzieczny za pomoc w wyborze.Jeszcze jedna prosba jezeli ktos byl juz w tym okresie na makarskiej ciekawi mnie pogoda panujaca w tym okresie.Pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za pomoc!(prosze nie odsylajcie mnie do funkcji" szukaj")
.png)
Fluktus napisał(a):danekffm napisał(a):Witam wszystkich! Jestem nowy na tym forum i pierwszy raz jade do chorwacji. Po przeczytaniu wielu postow na tym forum zdecydowalem sie na Riviere Makarska. Nie jestem jednak zdecydowany co do miejscowosci. Jade z przyjaciolmi w przedziale wiekowym od 21 do 27lat, dlatego zalezy nam na miasteczku, w ktorym sa ladne plaze,duzo do zwiedzania i przede wszystkim duzo knajp i dyskotek. Nie zalezy mi na spokojnym miasteczku dla rodzin z dziecmi, w ktorym plaze sa puste. Lubie tlumy, ale nie chcial bym zeby byla to jakas metropolia, tylko male typowo turystyczne miasteczko. Pieniadze nie graja roli, chcialbym zeby to byly nie zapomniane wakacje i nie bede sobie niczego zalowal. Wyjezdzam 5 wrzesnia z Frankfurtu nad Menem i chcialbym obrac jakas ladna trase z pieknymi widokami i dlatego prosze o pomoc rowniez w tym temacie. Zastanawiam sie nad Makarska lub Tucepi ale moze byc tez inna miejscowosc spelniajaca moje oczekiwania bylbym bardzo wdzieczny za pomoc w wyborze.Jeszcze jedna prosba jezeli ktos byl juz w tym okresie na makarskiej ciekawi mnie pogoda panujaca w tym okresie.Pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za pomoc!(prosze nie odsylajcie mnie do funkcji" szukaj")
Makarska OK jeśli chcecie imprezować ale nie ma tego "czegoś" co ma Tucepi czy Podgora (ja byłem w Podgorze). Chyba najlepiej byłoby dla was mieszkać w Tucepi (plaże miodzio![]()
) a na imprezy możecie sobie jeździć do Makarskiej.
Aktualną pogodę najlepiej podglądać w realu czyli na kamerkach np. Makarska http://www.makarska.hr/webcam/index.html
Prognozę pogody można znaleźć tutaj http://prognoza.hr/prognoze.html
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne