Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak z kwaterami w środku tygodnia?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
PrzemoS
Podróżnik
Jak z kwaterami w środku tygodnia?

Nieprzeczytany postnapisał(a) PrzemoS » 07.07.2005 18:04

Wybieram się niedługo do Chorwacji po raz 3 ale pierwszy raz jadę w ciemno.Interesuje mnie to czy w srodku tygodnia bedzie trudniej znalezc jakies kwaterki niż w weekend kiedy jest wymiana turnusów?
Planuję dojazd na wtorek.Prosze o jakies komentarze.
Pozdrawiam 8)
gosiol
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosiol » 07.07.2005 18:18

Cześc.
Właśnie wróciiliśmy z Cro., pobyt od pon.do soboty bez problemu.Nawet się nie zastanawiaj i jedż kiedy Ci pasuje.
Pozdrawiam :oops:
PrzemoS
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) PrzemoS » 07.07.2005 18:25

[quote="gosiol"]Cześc.
Właśnie wróciiliśmy z Cro., pobyt od pon.do soboty bez problemu.Nawet się nie zastanawiaj i jedż kiedy Ci pasuje.
Pozdrawiam

Jechaliście w ciemno czy mieliście zaklepane kwaterki?
Bogdan007
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogdan007 » 07.07.2005 18:57

Wróciłem właśnie z Chorwacji z kolejnego juz trzeciego urlopu. Do Chorwacji jeżdze w czerwcu i lipcu, za każdym razem w ciemno (w sierpniu jest za dużo Włochów - nie lubię chałasu). Nigdy nie miałem żadnych problemów z zakwaterowaniem.

Pozdrawiam
:papa:
marfrantschach
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marfrantschach » 22.06.2009 20:33

Cześć ja jade pierwszy raz ale nie mam zamiaru rezerwować wcześniej noclegu jadę z rodzinka 2x2 i troche sie martwie czy dam rade coś znależć tym bardziej że córka jest chora na cukrzyce więc może powiecie mi w jaki sposób najlepiej znależć apartament czy pokój tak od 15 eur na osobe jest możliwe?

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje