Dział testowy poświęcony swobodnym dyskusjom na dowolne, często niezrozumiałe lub kontrowersyjne tematy. Moderacja w tym dziale jest ograniczona. Nie ma obowiązku wchodzenia do tego działu i czytania postów - robisz to na własną odpowiedzialność.
romuald22 napisał(a):Z życia wzięte. Chciałem sobie wczoraj kupić jajka...
A ja paliwo. Mam aplikację BP. Podchodzę do kasy, odpalam, a tu aktualizacja. Wpisz kod z smsa. A ja nie zabrałem okularów. Niezłą kolejkę wygenerowałem.
Długi materiał, ale nie trzeba oglądać całości. Może być na raty lub początkowe skecze Neo-Nówki. Moim zdaniem po Kabarecie Moralnego Niepokoju i Ani Mru-Mru to podium polskich kabaretów. Ciesze się, że widziałem na żywo.
No może jest trochę o polskiej polityce, ale Marcin nigdy nie "walił" bezpośrednio w jakieś ugrupowanie. Pozwoliłem sobie tak napisać bo poznałem go osobiście.Zna dobrze gwarę góralską. Poza tym,że skecz już leciwy to fragment o telefonach komórkowych zawsze będzie aktualny. Jak komuś nie chce się oglądać całości to polecam tekst Andrzeja Sikorowskiego. Kolejny krakowianin. Od ok.27 minuty.
Jadam i lubię jajka jeść. Zawierają pełno zdrowych składników i sporo białka - ok.7g jedno. Tutaj artykuł o przepisach na łatwe obieranie. Nie wszystkie testowałem, a z niektórymi poniosłem porażkę. Zalewanie jajek do gotowania wrzątkiem? Zawsze mi pękały, a nie trzymam w lodówce. Ale oceńcie sami i podzielcie się swoimi uwagami.
Jak się nie jest mechanikiem samochodowym to prędzej czy później każdy z nas skorzysta z jego usług. Materiał spory, ale od 0 do 0.25. idzie się popłakać ze śmiechu. Oczywiście z szacunkiem dla kobiet. Pewno wiele zna się na samochodach dobrze, ale to nie mój wytwór tylko kabareciarzy. No i zemsta jest ponoć rozkoszą bogów.
Szanowni, nie wiem czy to odpowiednie miejsce na ten wpis - jeśli nie to prośba do moderatora o przeniesienie lub usunięcie.
Jeśli przy rozliczeniu za 2025 mielibyście życzenie aby przekazać komuś 1,5% z podatku a nie wiecie komu to mam prośbę o rozważenie przekazania go mojej dobrej znajomej, Karolinie.