Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czy ktos moze podac namiary na apartamenty w tych okolicach najlepiej sprawdzone juz przez samych forumowiczów chce pojechac jeszcze pewnego dnia wrzesnia
dzieki bardzo...klima wazna ale nie musi byc to bedzie wrzesnien juz da sie wytrzymac jakos w tym samym czasie byłem 2 lata temu w Vrboska było tak cudnie że trzeba powtórzyć ... a potem zapisac sie do klubu Hvaru moż ktos jeszcze ma jakies namiary lub dobrą baze kwater
Witam serdecznie, mam pytanie do Iwony_PB. Zastanawiamy się nad rezerwachją Wstępnie zabukowałem
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Piszesz, że jest ok, czy mógłbym liczyć na dłuższy opis ? Jaka jest odległość do morza ? W któej części miejscowości jest ten dom ? Pozdrawiam serdecznie Dariusz