Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ivan Dolec lub okolice

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czesiek63
Cromaniak
Ivan Dolec lub okolice

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 20.08.2009 08:01

Czy ktos moze podac namiary na apartamenty w tych okolicach najlepiej sprawdzone juz przez samych forumowiczów chce pojechac jeszcze pewnego dnia wrzesnia :!:
uboat
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) uboat » 20.08.2009 09:23

byłem tutaj i mogę polecić. Bardzo gustownie i komfortowo jedynie brak klimy.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Alita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alita » 20.08.2009 10:40

a klima bardzo ważna :wink:
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 20.08.2009 10:47

:) dzieki bardzo...klima wazna ale nie musi byc to bedzie wrzesnien juz da sie wytrzymac jakos w tym samym czasie byłem 2 lata temu w Vrboska było tak cudnie że trzeba powtórzyć ... a potem zapisac sie do klubu Hvaru :) moż ktos jeszcze ma jakies namiary lub dobrą baze kwater :!:
jkowal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jkowal » 20.08.2009 12:12

Jak chcesz mieszkać na południowej stronie wyspy, to nie potrzebujesz klimatyzacji bo jest lekki chłód od morza
uboat
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) uboat » 21.08.2009 09:53

apartament miał pod sufitem duże wentylatory, więc one w razie czego dają radę ochłodzić pomieszczenia. Sam dom jest chłodny.
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 21.08.2009 12:16

uboat napisał(a):byłem tutaj i mogę polecić. Bardzo gustownie i komfortowo jedynie brak klimy.

również polecam
byłam jeszcze tam:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link bardzo OK
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link OK
DarioG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarioG » 11.11.2009 11:11

Witam serdecznie, mam pytanie do Iwony_PB. Zastanawiamy się nad rezerwachją Wstępnie zabukowałem
Piszesz, że jest ok, czy mógłbym liczyć na dłuższy opis ? Jaka jest odległość do morza ? W któej części miejscowości jest ten dom ? Pozdrawiam serdecznie Dariusz

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje