Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ISTRIA - plażowanie

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
as12345600
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) as12345600 » 17.06.2010 07:56

mirko napisał(a):Polecam: Pješčana uvala, blisko Puli :wink:
http://www.medulinriviera.info/medulin/pjescana-uvala/

:roll:

A masz może jakies własne zdięcia tej plaży? Może jakies więcej info o tej miejscowości, jade tam 2 lipca.
kondi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kondi » 17.06.2010 13:18

Niśka napisał(a):Pffff, tylko starówkę??? W Rovinju są piękne plaże tylko nie piaszczyste.

Byłbyś w stanie wskazać choć jedną ? Może mam pecha i nie mogę się ich doszukać.
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 17.06.2010 14:26

as12345600 napisał(a):
mirko napisał(a):Polecam: Pješčana uvala, blisko Puli :wink:
http://www.medulinriviera.info/medulin/pjescana-uvala/

:roll:

A masz może jakies własne zdięcia tej plaży? Może jakies więcej info o tej miejscowości, jade tam 2 lipca.

Mieszkam w pobliżu Pješčana uvala (Vinkuran).
Mam tylko to zdjęcie:
Obrazek

Należy zauważyć, jest duży hałas pochodzący z hoteli na Verudeli.
Obrazek

:?
Niśka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niśka » 24.06.2010 07:48

kondi napisał(a):
Niśka napisał(a):Pffff, tylko starówkę??? W Rovinju są piękne plaże tylko nie piaszczyste.

Byłbyś w stanie wskazać choć jedną ? Może mam pecha i nie mogę się ich doszukać.

Ja najbardziej lubię plaże, na które schodzi się przez "park drzew". Moje ulubione to: Kuvi Beach i Škaraba Beach.

Przykładowe plaże można zobaczyć tu: http://www.rovinj.com/straende?lang=en

Zdjęcia nie oddają rzeczywistości. Wyglada na to, że jest dużo betonowych ale na prawdę każdy znajdzie coś dla siebie: kamyczki, betony, wielkie głazy, jest nawet fragment z piaskiem ;)
wookie1982
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wookie1982 » 24.06.2010 08:16

Plaża w Banjole. Mi niesamowicie przypadła do gustu, piękna, przezroczysta woda, czyściuteńka, widoki jak z jakiegoś raju, cisza i spokój i fajne miejsce do wypadów.

Obrazek
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne