napisał(a) piotrulex » 24.09.2018 10:00
Bartek81 napisał(a):piotrulex napisał(a):Więc w tym wątku ludzie piszą ile i na co wydali
w tym wątku ludzie piszą ile i na co wydali i jeśli wydali kwotę nie spełniajaca wymagań niektórych użytkowników jest podważany sens ich wyjazdu do cro.
Moga równiez przeczytać o sytuacji finansowej i osiągnietym sukcesie niektórych tu osób

wiec nie wiem w czym to miałoby pomóc tym ludziom odnośnie informacji o faktycznych cenach/kosztach pobytu w Cro.
Dlatego proponowałem zmianę tytułu tego tematu,skoro jest juz ten własciwy który pomoże konkretnie ocenic koszty wyjazdu.
A ten w czym ma pomóc ?
Tak, to prawda
Smutno mi się robi jak czytam teksty w stylu: "jak masz stać przy garach to lepiej zostań w domu"
Sukcesy, sam nie wiem, to raczej nie temat do tego

Sytuacja finansowa czasem się przyda, jak ktoś napisze, ze wydał 4 koła to ja naprawdę wierze, że spędził ten czas w cro. Po co zatem pisać czy czytać jak z góry zakładamy, że podane informacje nie są prawdziwe?
Nam czasem nie chcą wierzyć, że 6-6,5 koła wydajemy na ponad 2 tygodnie. Mówię nawet o ludziach, którzy nas znają od lat ale nie jakoś super dobrze. My spędzamy wakacje tak jak lubimy i to nie moja "wina" ze to niewiele kosztuje
Nie mam w planie wydawać tysiaka kn na codzienne kolacje tylko dlatego, że ktoś uważa, że jest to wyznacznikiem udanych wakacji

Jak ktoś taka kasę wydaje to warto o tym wspomnieć, właśnie dlatego powstał żartobliwy współczynnik "ukonobienia" wakacji

Ktoś komu nie jest ta forma rozrywki potrzebna lub go nie stać wie, że może to sobie odliczyć
Pojawiają się to wpisy np:
"Poreć, 12 dni - 6,5 koła"
Skoro napiszę, że średnio za dobę na campie wydaliśmy z 260 zeta a ktoś znajdzie camp za połowę tej ceny to będzie mu łatwiej swój koszt do siebie dopasować
To ja już wolę rozpisać mając nadzieję, że komuś to info się przyda