Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hotel.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Joasiak
Autostopowicz
Hotel.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joasiak » 27.07.2007 20:09

Jadę do miejscowości Novi Vinodolski, położona jest ona niedaleko wyspy Krk. I interesuje mnie Wasza opinia o tym miasteczku, plaży i Hotelu Lisnaj Park. Czekam na odpowiedzi. :) :) :)
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 28.07.2007 21:31

Hotel jak to w Chorwacji hotel. :wink: Pewnie spisz w ,,depandencu''.
Jedzenie dobre.W sezonie fajne imprezy.Plaża kiedyś była betonowo,kamienista teraz o zgrozo jest też ...piaszczysta.Piasek dowożą . :D
Janek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janek » 30.07.2007 21:25

Hotelu nie znam. Miasteczko bardzo przeciętne - przelotowa hałaśliwa ulica oddziela centrum od portu i plaży :cry: Na starówce nic się nie dzieje. Na pocieszenie: w okolicy robią niezłe wino (mnie najbardziej smakowało "zelene"), najlepiej kupić prosto z beczki, winiarnia jest około 3 km od centrum przy bocznej szosie prostopadłej do wybrzeża.
Aggatek
Autostopowicz
Lisanij Park

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aggatek » 24.04.2008 21:36

Jak oceniasz hotel LISANIJ PARK oraz Novi Vinodolski? Ja wybieram sie tam w tym roku. Bardzo proszę o jakieś informacje, ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć opinii na ten temat
Aggatek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aggatek » 24.04.2008 21:39

..

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje