Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

hej

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Niczka
Podróżnik
hej

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niczka » 01.08.2007 18:24

Na poprzedniej stronie ktoś na mnie nawrzeszczał, mam nadzieję ze tu się to nie powtórzy, bo to niezbyt miłe....Widzę , ze umiecie chorwacki bardzo dobrze :) Moglibyście potłumaczyć mi jakieś piosenki Niki Turković? Prrrroszę
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2007 18:33

Niczka napisał(a):Na poprzedniej stronie ktoś na mnie nawrzeszczał, mam nadzieję ze tu się to nie powtórzy, bo to niezbyt miłe....Widzę , ze umiecie chorwacki bardzo dobrze :) Moglibyście potłumaczyć mi jakieś piosenki Niki Turković? Prrrroszę

Przed chwilą odpowiedziałem Ci na to pytanie :roll: :roll: :roll: ale skoro zakładasz co minute nowy wątek na ten sam temat to nie dziw sie, że :
1) mogą komus puścic nerwy,
2) sama nie wiesz gdzie co szukac bo gubisz sie we własnych wątkach
forum/viewtopic.php?t=16845&highlight=
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 01.08.2007 18:35

hej Niczka :) nie martw się że ktoś na ciebie nawrzeszczał :) :D . Mam pytanie po co robisz nowy temacik jak przed sekundką zrobiłaś tamten
" i ktoś ci nawet podesłał link gdzie masz umieścić teksty piosenek :) i specjaliści się tym na pewno zajmą :) to są naprawdę sympatyczni ludzie z czasem :) zobaczysz :) , Pozdrawiam :) :D :D
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 01.08.2007 18:37

Piotrze również możesz przystąpić do naszego tzn Teamu ( Platon & Adam11 ) Szybko odpisujących :) , nie ma to jak mieć szybkie ręce :) hehe :) :lol:
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 01.08.2007 19:13

Niczka napisał(a):Na poprzedniej stronie ktoś na mnie nawrzeszczał, mam nadzieję ze tu się to nie powtórzy, bo to niezbyt miłe....Widzę , ze umiecie chorwacki bardzo dobrze :) Moglibyście potłumaczyć mi jakieś piosenki Niki Turković? Prrrroszę

GRATULUJĘ - Kolejny piękny debiut :!: - I padł nowy rekord :idea: - 4 tematy o tym samym w jedną godzinę 8O .
I jeszcze jak Ci ktos grzecznie zwraca uwagę i podaje linki to ty jesteś bardzo obrażona.
Co Ty jesteś - królowa angielska (z Myślenic) :?: . Przenieś się proszę na forum onetu albo wp - tam lepkość myślenia i inne patologie nie są niczym dziwnym. Prrroszę
Niczka
Podróżnik
.......................

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niczka » 01.08.2007 19:17

No dobra, ale nie trzeba od razu wywracać oczami. Pogubiłam się już w tym wszystkim, i gdzie jest ten link, co tam tłumaczenia można wysłać? Zaraz sie zastrzele...
Użytkownik usunięty
Re: .......................

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2007 19:51

Niczka napisał(a):..... Pogubiłam się już w tym wszystkim, ...

a to już na własną prośbe :lol: :lol: :lol:
Niczka napisał(a):..... gdzie jest ten link, co tam tłumaczenia można wysłać? Zaraz sie zastrzele...

na tej samej stronie, drugi od góry (post mojego autorstwa) kliknij w to niebieskie :wink: :lol: :lol: :lol: :wink:
Niczka
Podróżnik
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niczka » 01.08.2007 20:10

Dzienx Piotrek, strasznie miły jesteś :)
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 01.08.2007 20:13

:D Niczka a ja nie jestem ? :) :D
Niczka
Podróżnik
eheh

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niczka » 01.08.2007 20:49

jesteś jesteś, tylko nie popatrzyłam na nicki i myślałam że wy dwoje to ta sama osoba ;) oczywiście że jesteś miły :)
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 01.08.2007 21:03

ale teraz :) dałaś :) :D 8O 8O my dwoje ta sama osoba xD
1) nicki inne
2) emblemat .. Piotra chyba się wyróżnia
heeh
Buber
Cromaniak
Re: .......................

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 02.08.2007 20:27

Niczka napisał(a):No dobra, ale nie trzeba od razu wywracać oczami. Pogubiłam się już w tym wszystkim, i gdzie jest ten link, co tam tłumaczenia można wysłać? Zaraz sie zastrzele...

Czaruj czaruj dalej - tematy umiesz zakładać, a pojęcie linku nie jest ci bliżej znane :lol: :lol: .
A poza tym zastrzeliłaś się już :?: :wink:

Powrót do Kultura chorwacka

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone