oraz 2 należące do krakuscity (m.in. spotkanie z Cromaniakami). Teraz to już się cały świat o nas dowiedział...
.png)
.png)
J@dranka napisał(a):Dzisiaj na oficjalnej stronie Gorana na facebooku pojawiły się 3 filmiki z koncertu, .......oraz 2 należące do krakuscity (m.in. spotkanie z Cromaniakami). Teraz to już się cały świat o nas dowiedział...![]()
![]()
.png)
krakuscity napisał(a):J@dranka napisał(a):Dzisiaj na oficjalnej stronie Gorana na facebooku pojawiły się 3 filmiki z koncertu, .......oraz 2 należące do krakuscity (m.in. spotkanie z Cromaniakami). Teraz to już się cały świat o nas dowiedział...![]()
![]()
Dobrze, że nie jestem tam zalogowany bo bym nie wiedział . gdzie się ze wstydu schowaćza tę amatorszczyznę.

.png)
cronaturki napisał(a):gwoli przypomnienia....
.png)
plavac napisał(a):szary779 napisał(a):Oficjalna stronka www Gorana Karana
O widzisz, przypomniałeś mi, że przy podpisywaniu przez Gorana autografów, doszło do sytuacji, kiedy piosenkarz żartobliwie zasmucił się, że nie mamy dla niego koszulki z logo Cro-pl .
Pani impresario podała mi sposób, w jaki można wysłać do pana Karana taki znak naszej sympatii. Może ma ktoś rozmiar L ( tak oceniam) ?
Wyobraźcie sobie - Goran paraduje na splitskej obali w naszej koszulce ...
Zazdrość kolegów po fachu jest tak wielka,że walą do Polski drzwiami i oknami
To jak będzie - ma ktoś wolną koszulkę![]()
.png)
.png)
Jacek 206 napisał(a):plavac napisał(a):
Pani impresario podała mi sposób, w jaki można wysłać do pana Karana taki znak naszej sympatii.
...
To jak będzie - ma ktoś wolną koszulkę![]()
Koszulka będzie![]()
Dawid (tajemnieczy) zrobi dla Gorana
podaj adres do wysyłki