W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam! Mam pytanko! Jade w okolice Omis-a i chciałbym wjechać autem na górę św jure. Czy możecie mi napisać z jakiej miejscowości będę miał najbliżej? Pozdrawiam.
Witam
Najszybciej dojedziecie jadąc z Omisa na Dubrownika. Na wylocie z Makarskiej należy skręcić w lewo za KONZUMEM i później jechać cały czas przed siebie. Po kilku km znaki same skierują Was na drogę do szczytu na Sv Jure.
henius34 napisał(a):juz wygoglowałem, ale zawsze wole jakieś subiektywne odczucia użytkowników tego forum Pozdrawiam
Zarówno subiektywne jak i obiektywne odczucia użytkowników tego forum z wielu miejsc Europy (i nie tylko) zawarte są w czymś o nazwie SZUKAJ...
Jest to naprawdę baaardzo proste.
I da o wiele więcej ciekawych wyników niż czekanie na 1-2 odpowiedzi typu "byłem i potwierdzam".