Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Planuje zabrać ze sobą mały wiatrak do pokoju bo nie będę miał klimy.
Moje pytanie: Czy gniazdka kontaktowe w Chorwacji różnią się od tych u Nas w Polsce?
A ja CI powiem, nie zawsze są takie same... Zdarza się stare gniazdo takie jak we Włoszech (nowe wtyczki w UE sa standardowe i pasują do tych starych włoskich, więc jak masz nowy wiatrak, z nową wtyczką to ok A mnie avatar nie przeszkadza, choć z Wrocka jestem
piotrs napisał(a):A mnie avatar nie przeszkadza, choć z Wrocka jestem
Bo nie znasz relacji wzajemnych między żabolami i piastolami
Ps. Żeby pozostać w temacie nie spotkałem się z przypadkiem by mi coś z gniazdkami w Cro nie pasowało, jedynie z bolcem uziemiającym bywa różnie ale wentylatory raczej mają płaskie wtyczki więc problemów nie powinno być
Rysio napisał(a):Bo nie znasz relacji wzajemnych między żabolami i piastolami
W tym przypadku nie chodzi o relacje miedzy kibicami.W pracy jedni i drudzy są wymieszani i potrafimy się dogadać.Serce w pasy jest kibicem Cracovii i swój awatar dawno temu usunął, kibiców jest wiele a to jest forum o Chorwacji a nie piłkarskie.Ale jak nie chce to nie musi.Pozdrav.
Wentylator mam stary od dziadka, chyba radziecki ale mocą dorównuje klimatyzacji A co do awatara to w regulaminie nie wyczytałem żadnych przeciwwskazań A na Waszym/Naszym forum nie mam zamiaru wprowadzać tematów piłkarskich..
Przy okazji pozdrawiam Kibiców wszystkich nacji bo kibic też człowiek