Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

gdzie z rodzinką 4osobową najlepiej

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
akcept
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) akcept » 12.03.2007 13:56

Witam
Czytając forum mam mały dylemacik co wybrać ,gdzie jechać?
Interesuje mnie kwatera prywatna ,blisko morza,dobra kuchnia ,niskie ceny w knajpkach (chcę wypocząć a nie siedzieć w kuchni),sporo zwiedzania, i fajny klimat miejscowości żeby się nie zanudzić wieczorami.
Moi drodzy jeśli macie stronki i fotki godne polecenia to ślijcie na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
chętnie się zrewanżuję Bułgarią
pozdrawiam
kafur
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kafur » 12.03.2007 14:07

Ja też szukam szukam i nic nie moge znaleść miałem już kwaterki zaklepane ale gospodyni mnie w bambuko zrobiła i zostałem na lodzie.Chyba wybiore się w ciemno jak tak dalej pojdzie.
akcept
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) akcept » 12.03.2007 16:00

kafur napisał(a):Ja też szukam szukam i nic nie moge znaleść miałem już kwaterki zaklepane ale gospodyni mnie w bambuko zrobiła i zostałem na lodzie.Chyba wybiore się w ciemno jak tak dalej pojdzie.

ja też pojadę w ciemno jak do Bułgarii ale chętnie się dowiem gdzie można się wypuścić
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 16.03.2007 19:28

akcept napisał(a):
kafur napisał(a):Ja też szukam szukam i nic nie moge znaleść miałem już kwaterki zaklepane ale gospodyni mnie w bambuko zrobiła i zostałem na lodzie.Chyba wybiore się w ciemno jak tak dalej pojdzie.

ja też pojadę w ciemno jak do Bułgarii ale chętnie się dowiem gdzie można się wypuścić

Muszę Ci powiedzieć ,że w Bułgarii byłem chyba z 5 razy już mnie nie bierze . Byłem od Achtoiplu do Złotych Piasków no fajnie . I co ? Piasek na plaży .Tak . ale brakuje czegoś no wiesz , to coś . Może byłem wtedy młodszy . nie mam sentymentu. Andreas :) chorwacja jest tajemnicza
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 16.03.2007 19:37

Nie byłam jeszcze w Bułgarii, mąż ma pewne obawy tam się wybrać i nie mogę stwierdzić i porównać tych dwóch krajów.
Ale chorwacja jest piękna-to jest pewne.
Nie poddawaj się szukaj czegoś innego, napewno się uda.
Pozdrawiam
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 16.03.2007 19:45

madzia1981 napisał(a):Nie byłam jeszcze w Bułgarii, mąż ma pewne obawy tam się wybrać i nie mogę stwierdzić i porównać tych dwóch krajów.
Ale chorwacja jest piękna-to jest pewne.
Nie poddawaj się szukaj czegoś innego, napewno się uda.
Pozdrawiam

Żeby można porównać te dwa kraje trzeba sie samemu wybrać przekonać . Każdemu coś innego pasuje, prawda. Ale jak byłaś tyle razy w Chorwacji to sie juz nie zakochasz w Bułgarii. Andreas :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 16.03.2007 20:45

Chorwacja jest o wiele piękniejsza i atrakcyjniejsza od Bułgarii pod każdym względem. Bułgaria jest nastawiona na masową turystykę ( hotel na hotelu ). Wybrzeże jest krajobrazowo monotonne, prosta linia brzegowa no i piasek. Wszędzie poza hotelami jest brudno i nie ciekawie. Piękniesze jest wg. mnie wybrz. Bałtyku ( tylko trochę za zimna woda ). :D
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 16.03.2007 21:27

Już czuję, że nie nie oddałabym serca Bułgarii...nie lubię typowo masowych miejsc ani leżecć na plaży hotelowej u kogoś w nogach...
Lubie bardzo ustronne miejsca-moje na te daną chwilę choćbym miala schodzić 40 metrów stromą skałą w dół...kocham takie miejsca.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone