Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie teraz po Makarskiej ????

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
magda8867
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda8867 » 07.11.2010 11:00

Witam. :D
Ja z rodzinką byłam w tym roku w miejscowosci Promajna między Krwawicą a Brelą i mogę ta miejscowość polecić.
Jest to nieduża miejscowość, z ładna plażą z drzewkami piniowymi, które daja cień. Piękna promenada w stronę Breli, na nogach spacerkiem 40 min, po drodze camping i dużo zacisznych plaż, na których można znależć miejsce dla siebie.
Jeśli chodzi o noclegi to wpisz w googlach Promajna Pavic, tam nocowaliśmy, nie jest to bardzo blisko do plaży, tzn gdzies moze 5-10 min na nogach do najblizszej plaży, ale my chodziliśmy dalej, gdzie było mniej ludzi. Poza tym do kwatery dojazd przez Krwawice, trochę długi, jeśli chcielibyście czesto robić wypady to trochę upierdliwe. Ale cenowo apartamenty ok i kliama też jest.
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 07.11.2010 18:30

Magda,
Dzięki - jest to jakaś alternatywa. :)
Jakbyśmy się zdecydowali to się odezwę na priv.
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 09.11.2010 11:49

pawelli ja może trochę z innej beczki
skoro 3 razy już gościliście w Makarskiej może macie namiary na ciekawe kwatery?
kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Ps. Zapraszam do wątku:
forum/viewtopic.php?t=19403
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 11.11.2010 20:24

m@rek napisał(a):pawelli ja może trochę z innej beczki
skoro 3 razy już gościliście w Makarskiej może macie namiary na ciekawe kwatery?
kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Ps. Zapraszam do wątku:
forum/viewtopic.php?t=19403

Tam juz chyba wszytko napisano ;)
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 06.12.2010 21:23

Szanowne Koleżanki i Szanowni Koledzy !!!
Jakieś dalsze propozycje ? podgrzewam temat ;)

Myślę intensywnie nad Brelą .... do bywalców:
- czy dzieci mają co robić popołudniami, czyli: plac zabaw, trampoliny, eurobangi, tobogany, itp.
- jakieś fajne knajpki co by dobrze zjeść za rozsądną kasę
Pik71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pik71 » 06.12.2010 21:56

Promajna jest OK. Są zabawy dla dzieci euro-bangi i trampoliny. Do Baśki na spacer rewela. Tu masz fotki http://tnij.org/fotki_promajna
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 07.12.2010 08:51

Fajne i ładnie :)
Jakieś namiarki na kwaterkę na której byliście ?
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 16.12.2010 22:17

W Breli znajdziesz wszystko czego szukasz. Rożnorodność plaż plaskich stromych kamienistych skalnych z malutkim drobnym kamykiem jak i większym Wejść do wody w każdej z dzielnic masz kilkanaście. W każdej z dzielnic masz sklepiki a bliżej centrum Konzum. Tam tez przy samej plaży plac zabaw dla dzieci dobrze wyposażony. Promenada wzdłuż całej miejscowości i wiesz mi da się iść. Bardzo fajna miejscowość bardzo ładna i w ogóle nie żałuję ze ostatnie wakacje wybraliśmy własnie to.
Jeśli jestes amatorem nurkowania ABC super ukształtowane dno z urwiskiem jest w dzielnicy Jakirusa. Jedna ważna informacja wzdłuż całej promenady średnio co 100m są plażowe prysznice z słodką wodą jak że spragnione w innych częściach Chorwacji.
Jedź do Breli nie będziesz żałował 8)
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 16.12.2010 22:18

W Breli znajdziesz wszystko czego szukasz. Rożorodność plaż plaskich stromych kamienistych skalnych z malutkim drobnym kamykiem jak i większym Wejść do wody w każdej z dzielnic masz kilkanaście. W każdej z dzielnic masz sklepiki a bliżej centrum Konzum. Tam tez przy samej plaży plac zabaw dla dzieci dobrze wyposażony. Promenada wzdłuż całej miejscowości i wiesz mi da się iść. Bardzo fajna miejscowość bardzo ładna i w ogóle nie żałuję ze ostatnie wakacje wybraliśmy własnie to.
Jeśli jestes amatorem nurkowania ABC super ukształtowane dno z urwiskiem jest w dzielnicy Jakirusa. Jedna ważna informacja wzdłuż całej promenady średnio co 100m są plażowe prysznice z słodką wodą jak że spragnione w innych częściach Chorwacji.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 19.12.2010 19:39

Z takiej Breli , znowu z zazdrością będzie patrzył na wyspiarzy ... Niech jedzie w takim razie do Supetaru albo Supetru jak kto woli :wink:
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 06.01.2011 13:07

consett0805 napisał(a):W Breli znajdziesz wszystko czego szukasz. ...

I tak chyba zrobię :) na 99,99% i myślę że spędzę je w Villi Visnia
Jeszcze Baska mi chodzi o głowie ale po 3xmakarska chyba czas na cos spokojnieszego.
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 06.01.2011 20:52

pawelli napisał(a):
consett0805 napisał(a):W Breli znajdziesz wszystko czego szukasz. ...

I tak chyba zrobię :) .

Ja chyba też, szczególnie po przeczytaniu relacji Hadler-a

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=290 ... sc&start=0
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 07.01.2011 09:38

A to mnie juz totalnie utwierdziło w przekonaniu że Brela to jest TO !!!
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Gdzie teraz po Makarskiej ???? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone