Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

gdzie pojechać?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mariuszek
Podróżnik
gdzie pojechać?

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariuszek » 09.04.2008 14:02

Witam!W 2007r odwiedziłem pierwszy raz Chorwacje, a dokładnie miejscowosć Baska na wyspie Krk.Wrażenie pozytywne.W tym roku w połowie czerwca mam zamiar rówież odwiedzic ten kraj.Czy ktoś doradzi mi ewentualne inne ciekawe miejsce?Moje kryteria to-ładna plaża(w Basce było ok pod tym względem),przyzwoita baza gastronomiczna(nie mamy w planach zabawy w gotowanie),tzw.nocne życie(...żeby wyjść na przyslowiowe piwko-nie mam tu na myśli dyskotek do białego rana).I kwestia dość ważna to lokalizacja.Nie chcemy jechać gdzieś b. daleko.Jesteśmy z Poznania.Do Baski wyszło nam 1115 km.Powiedzmy interesuje nas miejscowość do 1300km.Dziękuje za ewentualne propozycje
Pozdrawiam
Mariusz[/list]
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 10.04.2008 07:22

Do wyboru masz cale mnostwo miejsc,poczytaj troche archiwalnych postow.My w czerwcu jedziemy (z Gdanska,odleglosci nie sa zadna przeszkoda dla chcacych zobaczyc ciekawe miejsca).Do Dubrovnika jedziemy przez Bosnie i Czarnogore,potem do Baski Vody na riwierze makarskiej.To miejsce powinno spelnic Twoje oczekiwania.Dojazd autosrada prawie do celu,plaza kamienista ,ale nocnych knajpek jest kilka,blisko do Mostaru,na Korczule,na wyspy Brac i Hvar.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.04.2008 08:13

Skoro byłeś na wyspie KRK to może teraz na sąsiednią wyspę RAB :?:

Obrazek

Wyspa Rab

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone