Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie najlepiej dla młodych-podpowiedźcie??

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Katia007
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katia007 » 09.06.2011 13:31

Witam wszystkich poraz pierwszy :lol:
Wielokrotnie czytałam Wasze forum no i w końcu postanowiłam zasięgnąć Waszej rady. Mianowicie wybieramy się w 5 osób (młodzi ludzie którzy liczą na życie nocne) do Chorwacji w terminie 31.07-10.08 i mamy mętlik jeśli chodzi o miejscowość. W związku z tym że budżet mamy ograniczony (liczymy 55-65E za dobę) myśleliśmy nad jakąś małą mieścinką koło większego miasta np. Trogiru, Spilitu, Makarskiej. Macie może jakieś fajne miejsca w odległości do 4km tak żeby przejść się spokojnie spacerkiem?
Myśleliśmy nad Seget, wyspa Ciovo (Okrug Gornij, Mastrinka)
W zeszłym roku byłam w Srimie koło Vodic i taki układ był jak najbardziej OK.
Liczę na waszą pomoc :D
Pozdrawiam
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 09.06.2011 13:49

Akurat w tych mniejszych mieścinkach jest często drożej niż w apartamentowcach w np. Makarskiej, bo wiele (chyba większość) osób ceni sobie spokój tych małych mieścin bardziej niż szaleństwa Makarskiej. Dla mnie noclegi w Makarskiej byłyby karą a nie urlopem :D W przypadku Makarskiej do wyboru w zasięgu buta masz Promajnę i Tucepi ale będzie to więcej niż te 5 km i weź sobie poprawkę, że powrót nocą Jadranką byłby skrajną nieodpowiedzialności a rzekłbym nawet poważną głupotą.

Może rejon Novaliji na Pagu :lol:

Ps. Tytułu wątku nie da się pogrubić więc dokonałem odpowiedniej korekty :wink:
Mario 1975
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario 1975 » 09.06.2011 18:57

A może Primosten i znana dyskoteka Aurora?
I 5 km z tańców nie trzeba by było wracać...
Tylko 55-65 euro za dobę na 5 osób w tym terminie może nie być łatwe.
Katia007
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katia007 » 10.06.2011 08:08

Właśnie dostałam ofertę z Okrug Gornji za 5 osób 65E 150m od plaży ale czy ktos z was korzystał z Coala Travel?
wroclave
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wroclave » 10.06.2011 13:37

My jesteśmy młodzi i jedziemy do Mlini:-))Cisza i spokój, a bliziutko do Dubrovnika i Cavtatu, no i na wypady do Czarnogóry:-))

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone