Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie na narty?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
noyle
Cromaniak
Gdzie na narty?

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 21.01.2011 10:06

Zastanawiam się czy nie wyskoczyć na szybki wyjazd nad Jardan a po drodze zahaczyć o jakieś narty , najlepiej w Chorwacji.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 21.01.2011 10:15

Heheheh zabiłeś mi ćwieka a że żyje już nartami 4 lutego wypad na narty robimy to się aż zainteresowałem tu jest coś. Jeśli już bym miał jechać do Chorwacji na narty to jednak chyba bym w Słowacji został.
http://www.urloplany.pl/title,Chorwacja,pid,467.html
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.01.2011 10:16

Kiedyś szukałem i nawet znalazłem kwaterkę 8 km od ośrodka narciarskiego niedaleko Plitvic bodajże wtedy chcieli 10 E za osobę... Ehhh z chęcią bym tam w zimie skoczył na tydzień. Teraz już tych namiarów nie mam, ale rozmawiałem przez telefon i szło się dogadać ;) A Chorwacki znam baaardzo słabo ;)
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 21.01.2011 10:23

Jeśli koniecznie na narty do Chorwacji to może Petehovac koło Delnic
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 21.01.2011 10:30

Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.01.2011 10:30

noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 21.01.2011 10:39

consett0805 napisał(a):Heheheh zabiłeś mi ćwieka a że żyje już nartami 4 lutego wypad na narty robimy to się aż zainteresowałem tu jest coś. Jeśli już bym miał jechać do Chorwacji na narty to jednak chyba bym w Słowacji został.
http://www.urloplany.pl/title,Chorwacja,pid,467.html

Narty to raczej przy okazji, jak jadę do pracy to mijam kilkanaście wyciągów, a i na Słowację wyskoczyć to tez nie problem.

Chcielibyśmy się na kilka dni wyrwać z domu, a do HR niedaleko w sumie, co prawda śnieg w Chorwacji już widziałem ale narty to już coś.

Fajnie wygląda opis

..Platak to jeden z nielicznych ośrodków narciarskich w Europie, gdzie z górnej stacji wyciągu krzesełkowego (1363 m n.p.m.) można podziwiać morze. Ten niewielki, rodzinny ośrodek leży około pół godziny jazdy samochodem od Rijeki.
boguska
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) boguska » 23.01.2011 11:00

W Chorwacji na narty polecam Bjelolasica gdzie min odbywaja sie zawody z pucharu swiata w slalomie narciarskim. Niedalego Zagrzebia lub w poblizu Rijeki Platak. Bylam tam w tym roku snieg byl ale nie na tyle zeby wlaczyli wyciag wiec postanowilysmy pojechac na Slovenie. Trasy super przygotowane, mnostwo wyciagow, a od Rijeki to bylo jakies 3godz drogi autostrada:)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone