Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gandalf Travel

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sylwiam-81
Autostopowicz
Gandalf Travel

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwiam-81 » 13.02.2011 22:43

witam :D jestem nowa i potrzebuję troszke pomocy

znalazłam fajną ofertę biura ale wydaje mi się korzystan cenowow 629 za 9 noclegów i nawet przejazd autokarem ale przez to,że jest taka korzystana to mam obawy czy jest sprawdzona

czy ktoś korzystała z tego biura i był akurat w Chorwacji?

kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 13.02.2011 22:58

tu temacik o Gandalfie.
Pozdrawiam
dzfonek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzfonek » 09.03.2012 20:51

Witam. W zeszłym roku byłem ze znajomymi z gandalfem w Makarskiej w willi Bogomila. Turnus rozpoczynał się 18.09. Na biuro nie moge narzekać. Rezerwowałem wille Mila, na miejscu została zmieniona na Bogomile o wyższym standardzie. Koszt wyjazdu 750 pobyt i autokar + 30 dopłata paliwowa + 50 ubezpieczenie. Jedyne do czego sie można przyczepić ze strony biura to jeden z trzech kierowców był jakiś niedokochany ( Piotrek ). Pozostali dwaj panowie jak najbardziej ok. Rezydentka Linda też niczego sobie. Swoją drogą podziwiam za cierpliwość :) Ja bym nie dał rady odpowiadać na pierwszym spotkaniu na pytania typu "gdzie najepiej sie nawalić?" :)
kor_nick
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kor_nick » 10.03.2012 01:37

widzę że sezon w pełni 8)
dzfonek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzfonek » 13.03.2012 16:17

Jeśli "sezon w pełni" tyczy się daty mojego wyjazdu, to muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony pogodą w tym terminie. Na 10 dni pobytu trafiły się dwa dni ze słońcem za chmurami. Znakomita pogoda na wycieczke do Splitu. Pozostałe dni 27-30 stopni. Jesli ktoś widział co dzieje się w Makarskiej na początku sierpnia to pewnie wie, że nie ma gdzie położyc ręcznika:) We wrześniu nie było z tym najmniejszego problemu. Nie da sie ukryć, że ceny w knajpkach na mieście też około 30% mniejsze niż w sierpniu.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone