Adam66 napisał(a):...Niestety już nieaktualne![]()
![]()
4,62 stan aktualny.![]()
![]()
...
Ten kryzys jest gorszy niż rozwód! Straciłem połowę majątku i nadal mam żonę!
.png)
byłem bardziej przewidujący, rozwiodłem sie przed kryzysem ...Jacek L napisał(a):JacYamaha napisał(a):Ten kryzys jest gorszy niż rozwód! Straciłem połowę majątku i nadal mam żonę!
Niezłe![]()
![]()
Bodzioch Marek napisał(a):byłem bardziej przewidujący, rozwiodłem sie przed kryzysem ...Jacek L napisał(a):JacYamaha napisał(a):Ten kryzys jest gorszy niż rozwód! Straciłem połowę majątku i nadal mam żonę!
Niezłe![]()
![]()
Tyle, że zostawiłem bylej żonie nieruchomość a zostały mi pieniądze na koncie...
do spłacenia...
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):byłem bardziej przewidujący, rozwiodłem sie przed kryzysem ...Jacek L napisał(a):JacYamaha napisał(a):Ten kryzys jest gorszy niż rozwód! Straciłem połowę majątku i nadal mam żonę!
Niezłe![]()
![]()
Tyle, że zostawiłem bylej żonie nieruchomość a zostały mi pieniądze na koncie...
do spłacenia...
I czym się tu chwalisz? Nie masz żony , nie masz kąta i masz puste konto.
Przewidujący.
.png)
a kto ci powiedział że żony nie mam..??AndrzejJ. napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):byłem bardziej przewidujący, rozwiodłem sie przed kryzysem ...Jacek L napisał(a):JacYamaha napisał(a):Ten kryzys jest gorszy niż rozwód! Straciłem połowę majątku i nadal mam żonę!
Niezłe![]()
![]()
do spłacenia...
Przewidujący.
Bodzioch Marek napisał(a):a kto ci powiedział że żony nie mam..??AndrzejJ. napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):byłem bardziej przewidujący, rozwiodłem sie przed kryzysem ...Jacek L napisał(a):JacYamaha napisał(a):Ten kryzys jest gorszy niż rozwód! Straciłem połowę majątku i nadal mam żonę!
Niezłe![]()
![]()
do spłacenia...
Przewidujący.
.png)
.png)
nie kraczAndrzejJ. napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):a kto ci powiedział że żony nie mam..??AndrzejJ. napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):byłem bardziej przewidujący, rozwiodłem sie przed kryzysem ...Jacek L napisał(a):JacYamaha napisał(a):Ten kryzys jest gorszy niż rozwód! Straciłem połowę majątku i nadal mam żonę!
Niezłe![]()
![]()
do spłacenia...
Przewidujący.
Jak masz znowu żonę i znów przyjdzie kryzys to znów zostawisz ,,nieruchomość'' .
.png)