Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Fajny apartament na Wakacje 2015 ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Fanka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fanka » 08.11.2014 15:43

Założyłam nowy wątek, nie znalazłam takiego tematu. Pomału trzeba zacząć myśleć o kwaterze na 2015 rok. Tym razem ze względu na prośby naszej latośli szukamy kwatery na lądzie. Pomyślałam o Brelii, jest tu b. zachwalana.
Szukamy apartamentu dla 5 osób, do 20 metrów od miejsca gdzie można się kąpać, z 2 łazienkami, AC, parkingiem, internetem i dużym tarasem z widokiem na morze. Jeśli ktoś coś wie o takim będę bardzo dźwięczna za informacje. Pozdrawiam :papa:
nowaczek87@op.pl
Autostopowicz
Brela wrzesień 2015 apartament 2+2

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowaczek87@op.pl » 18.12.2014 13:02

Witam serdecznie,
Jako że jestem świeżo zarejestrowany i pierwszy raz chcemy się wybrać do Chorwacji proszę o wyrozumiałość.
Chciałbym prosić o pomoc związaną z poleceniem apartamentu dla 4 osób 2+2 w Breli w terminie wrześniowym 2015.
Być może ma ktoś doświadczenie, był w takim apartamencie i może polecić.
Szukamy apartamentu na wrześniowy wyjazd na 10-14 dni jednym autem. (początek września)
Będę wdzięczny za odpowiedź
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
aleksander76
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aleksander76 » 27.12.2014 18:51

ja również poproszę jakieś propozycje apartamentów w Breli
Sztyrlic69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sztyrlic69 » 03.01.2015 13:36

Witam

Ja osobiście polecam spędzenie wakacji w miejscowości Stanici (mała rybacka miejscowość położona na wybrzeżu Adriatyku, 4 km od miejscowości Omis w kierunku Makarskiej i Dubrovnika). Stanici posiada piękną długą plażę częściową zadrzewioną z łagodnym zejściem do morza. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o info.

Pozdrawiam
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 03.01.2015 14:01

Poważnie nie chce Wam się pisać we właściwych tematach tylko zakładać jakiś dubel?,przecież szybciej wpisać w wyszukiwarkę np. Brela apartamenty i nastaje oświecenie pytania-o-apartamenty-t40131.html?hilit=brela%20apartamenty
daras74
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) daras74 » 28.01.2015 19:49

Sztyrlic69 napisał(a):Witam

Ja osobiście polecam spędzenie wakacji w miejscowości Stanici (mała rybacka miejscowość położona na wybrzeżu Adriatyku, 4 km od miejscowości Omis w kierunku Makarskiej i Dubrovnika). Stanici posiada piękną długą plażę częściową zadrzewioną z łagodnym zejściem do morza. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o info.

Pozdrawiam

Witam

Jestem zainteresowany pobytem w Stanici
Proszę o namiary na kwaterę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Drut
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Drut » 11.02.2015 18:37

Czy ja też mógłbym prosić te namiary na kwatere w Stanici ? Mój email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kristof-pa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kristof-pa » 23.02.2015 14:04

Witam
także poproszę o namiar
JJPati
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) JJPati » 04.03.2015 22:10

Witam serdecznie Wszystkich Forumowiczów ;)
Po wielu godzinach spędzonych na poszukiwaniach odpowiedniego miejsca na pierwszy wyjazd do Chorwacji ze znajomymi,postanowiłam zamieścić ten post. Planujemy wyjechać w sierpniu, w 8 osób. Zależy mi aby plaża znajdowała się dośc blisko i cena nie była wygórowana :) Może ktoś byłby tak dobry i poleciłby sprawdzone zakwaterowanie które pomieściłoby całą paczkę? Dziekuję za pomoc i pozdrawiam ;)
dobry_rafal
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dobry_rafal » 12.03.2015 21:10

Witam. Szukam sprawdzonego noclegu dla dwóch osób z rocznym dzieckiem w okolicach Makarskiej. Za wszelką pomoc z góry dziękuje.
papaismolo
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) papaismolo » 02.05.2015 21:08

Znalazłem ciekawe ofertę na casamundo.pl w miejscowości Fazana. Ale nie jestem zdecydowany - brakuje zdjęć i dokładnej lokalizacji. Może ktoś był i mogę podesłać linka?

Szukam czegoś dla dwóch osób w okolicach Fazany. Może macie jakieś namiary na fajne kwatery?
Kontakt priv
Pozdrawiam
gosia_km
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosia_km » 03.05.2015 10:21

Witam Państwa, szukam dla trzech rodzin - 11 osób (2 dorosłych , dziecko 5 lat) i (2 dorosłych , dziecko 5 lat i 3 lata) (2 dorosłych, 4 lata, 7 lat) noclegu w terminie od 14-22.08.2015. Byliśmy już wielokrotnie w Chorwacji, głównie Dalmacja, tym razem chcemy udać się okolice Zadaru, Nin itp., ale nie wykluczamy zmiany kierunku jeśli trafimy na ciekawe noclegi. Interesuje nas dom, kwatera max. 400 m od morza, dobrze będzie jak wokół domu będzie przestrzeń dla dzieci. Wysłałam już wiele.... zapytań, ale na razie nie udało się trafić terminem lub ilością wolnych miejsc. Proszę o podzielenie się namiarami. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 06.05.2015 16:56 przez gosia_km, łącznie edytowano 1 raz
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 03.05.2015 10:49

gosia_km napisał(a):Witam Państwa, szukam dla dwóch rodzin - 7 osób (2 dorosłych , dziecko 5 lat) i (2 dorosłych , dziecko 5 lat i 3 lata) noclegu w terminie od 14-22.08.2015. Byliśmy już wielokrotnie w Chorwacji, głównie Dalmacja, tym razem chcemy udać się okolice Zadaru, Nin itp., ale nie wykluczamy zmiany kierunku jeśli trafimy na ciekawe noclegi. Interesuje nas dom, kwatera max. 400 m od morza, dobrze będzie jak wokół domu będzie przestrzeń dla dzieci. Wysłałam już wiele.... zapytań, ale na razie nie udało się trafić terminem lub ilością wolnych miejsc. Proszę o podzielenie się namiarami adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

W Vodicach to jeszcze bym znalazł,niestety Zadar kawałek dalej.
74pawel
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) 74pawel » 03.05.2015 16:35

Witam wszystkich.
Ja, świeżo zarejestrowany choć śledzący forum już od kilku lat zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc. W Chorwacji byliśmy z rodziną dwa razy / Trogir, Gradac /. Za pierwszym razem przewodnikiem i odpowiedzialnym za noclegi był doświadczony z w podróżach po Chorwacji szwagier a za drugim pojechaliśmy w ciemno i mieliśmy dużo szczęścia trafiając na apartament, do którego ktoś nie dojechał :D .
W tym roku postanowiliśmy odwiedzić ten piękny kraj ponownie ale będąc bardziej pewnym fajnego noclegu.
Interesuje nas okolica Zadaru i noclegi w cenie do 60 Euro plus/minus 10.. / 2 osoby dorosłe i dziecko a właściwie to już trzy dorosłe ... /.
Jeśli ktoś z Państwa będzie tak uprzejmy i poleci mi sprawdzone miejsce będę bardzo wdzięczny i nie omieszkam z podróży przywieźć dla pomocnej duszy pamiątki zamkniętej w ozdobnej butelczynie :D.
Z góry dziękuję za chęć pomocy i pozdrawiam wszystkich :papa:
Mój e-mail:
TMGARY
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) TMGARY » 07.05.2015 13:48

Witam byłem w tych rejonach rok temu .Jak dla mnie Trogir to za duże miasto ,polecam małe miasteczko obok Seget Vranica.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje