Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
No i wygraliśmy dwa mecze-Chorwacja - Anglia 2:0;Polska - Portugalia 2:1. Podwójne YES,YES,YES.
Oglądając dzisiaj naszą reprezentację przecierałem oczy ze zdumienia Oby tak dalej.
Pozdrawiam.
Panowie sprawa jest prosta, Benhaker cichcem na zlocie pod Pultuskiem obserwował taktyczne ustawienie drużyny Północy (przydomek Zawsze Zwycięzcy). Wyciągnął wnioski i efekt jest A tak naprawdę to nasi zamienili się z Portugalią koszulkami
ale tak czy inaczej, nasi pilkarze samo sobie wysoko zawiesili poprzeczke na kolejne mecze. teraz bedziemy i musimy duzo od nich wymagac. a sytuacja w naszej grupie jest ciekawa. oby za miesiac udalo sie pokonac Belgow. moze Boniek ma syna, zeby znow sie historia powtorzyla jak ze Smolarkami??? wczoraj tez pewnie odnieslibysmy drugie historyczne zwyciestwo nad Anglia....tak dobrze gralismy.
A co sądzicie o jego grze?
Ja na ten przykład bardzo go lubię i uważam za bardzo odbrego zawodnika.Może nie strzela dla kadry bramek,ale walczy,wraca do obrony, odgrywa do kolegów ( ach szkoda tej szansy na 3 brameczkę, tu jednak zawalił ).
Lewandowski przekonał mnie do siebie- nigdy nie myslałem ze to bedzie możliwe
Bronowicki - on jest z polskim obroncą i gra w naszej lidze ? Szok.Pieknie chodził do przodu i fajnie dryblował.
Błaszczykowski - to samo
Smolarek - klasa swiatowa
I generalnie cała kadra fantastycznie.
Rasiak... Podobno Zizu ściągnął z bańki Materacyka, bo ten mu szepnął "Grasz jak Rasiak" Wczoraj zauważyłam tylko dwa teatralne upadki w jego wykonaniu, więc średnia mocno spada w dół. Ale skoro na obcej ziemi potrafi być królem strzelców 2 ligii...są jakieś nadzieje na dalszą poprawę w naszej reprezentacji.
no gral w Groclin, gral w Derby, nie-gral w Tottenham, gra w Southampton, czy az tylu trenerow bylo slepych i bralo go do skladu??? moze tylko jak gra dla kadry nic mu nie wychodzi. tak sie zdarza...i nie to, ze go chce bronic. bo chetnie widzialbym innych w ataku zamiast niego.
Przepraszam?
Na którym programie odbywał się ten prawdziwy mecz Bo wydawało mi się grubo że to bardzo dobra animacja komputerowa Tylko Rasiak prawdziwy
w 100% zgadzam się z opinią RobCro.
Niestety największy błąd popełnił swego czasu Janas powołująć Rasiak gdy jego forma przypominała raczej formę do ciasta.
Pamiętacie jak się fajnie Rasiak z Niedzielanem w Groclnie uzupełniali ?
Grzesiu przyjmował albo strącał piłkę do Andrzeja a ten heja na brameczkę ile sił w nogach.