. Będę wdzięczny za info..png)
. Będę wdzięczny za info..png)
.png)
Jacekp napisał(a):Witam wszystkich. Poszukuje jakiś namiarów na duży apartament lub domek dla 10 osób w jakiejś małej miejscowości na przyszły rok (2010). Ostatnio byłem w Mimicach i było super więc może ktoś ma namiary na tę miejscowość lub jakąś koło niej np. Pisak albo coś innego![]()
. Będę wdzięczny za info.
.png)
mysza73 napisał(a):Jacekp napisał(a):Witam wszystkich. Poszukuje jakiś namiarów na duży apartament lub domek dla 10 osób w jakiejś małej miejscowości na przyszły rok (2010). Ostatnio byłem w Mimicach i było super więc może ktoś ma namiary na tę miejscowość lub jakąś koło niej np. Pisak albo coś innego![]()
My byliśmy w tym apartamencie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Wprawdzie w opisie jest to apartament 6+2 ale spokojnie zmieści się w nim 10 osób.
W apartamencie są 3 łóżka tzw. małżeńskie, 1 wersalka i 2 pojedyńcze łóżka + duża narożna kanapa.
Do tego duży salon i kuchnia a w niej zmywarka, która bardzo ułatwia życie na wakacjach.
Właścicielka też bardzo sympatyczna, więc mogę polecić ten apartament.
W razie pytań udzielę więcej informacji.
Pozdrawiam
.png)
Jacekp napisał(a):Witam wszystkich. Poszukuje jakiś namiarów na duży apartament lub domek dla 10 osób w jakiejś małej miejscowości na przyszły rok (2010). Ostatnio byłem w Mimicach i było super więc może ktoś ma namiary na tę miejscowość lub jakąś koło niej np. Pisak albo coś innego![]()
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje