Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Doradzcie

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mflaku
Odkrywca
Doradzcie

Nieprzeczytany postnapisał(a) mflaku » 10.08.2008 21:50

Wietam...
Szukamy kampingow w miare tanich i sprawdzonych w okolicach
-Pletvic (slyszalem o kampingu Korona) najlepiej zeby dojechac srodkiem transportu np. busem na Pletvickie jeziora.
- okolice Parku Paklenica
- okolice Splitu
waldis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldis » 11.08.2008 08:44

Nad Twoim wątkiem jest "lista kempingów w Cro". Szukać i czytać się nie chce?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.08.2008 08:50

Nie ma czegoś takiego jak Pletwickie jeziora.
mflaku
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mflaku » 11.08.2008 14:55

Slowiku poraz 2 sie czepiasz pisowni, mam malo wiedzy (pisownia tez) ale kazdy byl na tyle kumaty ze zrozumial o co mi chodzi, jak nie chcesz to nie pisz nic...

JacYamaha Wielkie Dzieki
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.08.2008 15:04

mflaku napisał(a):Slowiku poraz 2 sie czepiasz pisowni, mam malo wiedzy (pisownia tez) ale kazdy byl na tyle kumaty ze zrozumial o co mi chodzi, jak nie chcesz to nie pisz nic...

JacYamaha Wielkie Dzieki

To poczytaj wcześniej zanim zadasz pytanie
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 11.08.2008 17:06

mflaku napisał(a):Slowiku poraz 2 sie czepiasz pisowni, mam malo wiedzy (pisownia tez) ale kazdy byl na tyle kumaty ze zrozumial o co mi chodzi, jak nie chcesz to nie pisz nic...

JacYamaha Wielkie Dzieki

Czytałeś pkt 4 regulaminu :?:

Pisząc przestrzegaj zasad ortografii i gramatyki oraz wyrażaj się jasno i zrozumiale. Używaj polskich znaków (chyba, że piszesz z zagranicy i masz zagraniczną klawiaturę).

Proszę się dostosować. Nasze Forum to nie czateria :idea:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.08.2008 20:55

JacYamaha Wielkie Dzieki

Jedni pilnują i przestrzegają ortografii, tez popieram :), ja staram się aby nazwy były poprawne i nie wprowadzały innych w błąd. Wiadomo , że jak napisze , że jesteś np. z Bdyni czy Socotu to tez pewnie wszyscy zajarzą, nie? Ale czy o to chodzi?? Trzeba sie edukować i interesować miejscem do którego sie jedzie, wg mnie.
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 23.08.2008 11:50

A Sławuś gdzie sie nie popatrzy nic konstruktywnego tylko pisownia i ortografia, stale uwagi. Najgorsze jest to, że nie potrafi się powstrzymać bo jak jeden z poprzedników sygnalizował w niektórych przypadkach lepiej nie pisać nic. Ale cóż i takich ludzi ziemia nosi.

Powrót do Kempingi

Doradzcie
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone