Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dom z własną plaża

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
majciamm
Podróżnik
Dom z własną plaża

Nieprzeczytany postnapisał(a) majciamm » 08.01.2010 09:15

Witam,

Szukam domu dla 9-10 osób, z 3 sypialniami, dużą kuchnią, tarasem albo "kawałkiem" podwórka, które nie będzie zastawione samochodami. Ważne też by przy domu była plaża.
W ubiegłym roku czytałam jakiś post na ten temat ale ponieważ wówczas nie byłam zainteresowana nie zwróciłam na niego uwagi.
Liczę na Waszą pomoc i pozdrawiam,

Maja
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 08.01.2010 09:26

armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 08.01.2010 11:29

A ten dom to ma byc na pustkowiu , w małej mieścinie ?

Oprócz Was może tam jeszcze ktoś nocowac czy to ma byc tylko dom dla Was ?
W jakiej cenie jaki rejon ?
Dla przykładu domy z własną plażą
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
na tej witrynie znajdziesz trochę samotni ale na wyspach
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
- dom z własną plażą ale dzielony z innymi i nie za tani
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 08.01.2010 11:58

armar napisał(a):zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
- dom z własną plażą ale dzielony z innymi

... i z "kawałkiem" podwórka :wink:

armar napisał(a): i nie za tani

Ale warto :D
majciamm
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) majciamm » 08.01.2010 12:01

Hej,

Co roku jeżdżę do Starigradu - Paklenicy. I chciałabym dom w tamtych okolicach. Niestety w Starigradzie nie udało mi się znaleźć samej takiego domu.

Patrzyłam na ofertę czeskiego biura Valsa, przeraża mnie jednak zimna woda w kranie. Dorośli pewnie by to przeżyli, gorzej by było z dziećmi.

Pozdrawiam,
Maja
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 08.01.2010 16:25

majciamm napisał(a):Co roku jeżdżę do Starigradu - Paklenicy

No to może czas na zmiany :D
wg mnie jest wiele bardziej uroczych zakątków :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 08.01.2010 18:28

majciamm napisał(a):Hej,

Co roku jeżdżę do Starigradu - Paklenicy. I chciałabym dom w tamtych okolicach. Niestety w Starigradzie nie udało mi się znaleźć samej takiego domu.

Patrzyłam na ofertę czeskiego biura Valsa, przeraża mnie jednak zimna woda w kranie. Dorośli pewnie by to przeżyli, gorzej by było z dziećmi.

Pozdrawiam,
Maja

Tutaj zapewne będzie ciepła woda ... i nie tylko :wink: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

... Chyba, że pewniej czujesz się na lądzie ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
majciamm
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) majciamm » 12.01.2010 14:38

Witam,

Dziękuję wszystkim za dobre rady i ciekawe namiary. Wybraliśmy z przyjaciółmi Dom Radic w Kalebovej Luce. Mam nadzieję, że będzie tak miło jak opisujecie w swoich postach.

Pozdrawiam,
Maja
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 17.01.2010 13:27

Mam dla Ciebie taki dom w Tribunj. W sam raz na taką konfigurację osobową i bezpośrednie zejście na plażę. Jak będziesz zainteresowana to napisz: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Dom z własną plaża
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone