Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dobra rada

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ulala
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ulala » 18.07.2006 12:45

adam_cro napisał(a):
Marek_32 napisał(a):Gdzie spokojniej? Baska czy Promajna? Chce rezerwować przez neta pokoje czy warto? czy znajde coś na miejscu bez problemu np. w Promajna? jak z jedzeniem jeść w knajpie czy gotować samemu?
prosze o rade.

Marek :)

Marek ty się nie obrażaj! pisałem w pierwszym poście jakie są odległości!
Bylem i tam i tam, wydaje mi się, że spokojniej i przytulniej w Promajna.
Nawet mam namiar na super apartamenty. 3 m od wody. ale to na majla.
Pewnie bym tam pojechal w tym roku, ale chcę trochę pozwiedzać na mojej "łajbie". W tej chwili jest tam sporo moich znajomych z polecenia, są zadowoleni.
pozdrav
adam_cro

To ja poprosze o namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzieki
Niela
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niela » 18.07.2006 14:46

ulala napisał(a):
adam_cro napisał(a):
Marek_32 napisał(a):Gdzie spokojniej? Baska czy Promajna? Chce rezerwować przez neta pokoje czy warto? czy znajde coś na miejscu bez problemu np. w Promajna? jak z jedzeniem jeść w knajpie czy gotować samemu?
prosze o rade.

Pewnie bym tam pojechal w tym roku, ale chcę trochę pozwiedzać na mojej "łajbie". W tej chwili jest tam sporo moich znajomych z polecenia, są zadowoleni.
pozdrav
adam_cro

To ja poprosze o namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzieki

Ja też :o) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Kasi@
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasi@ » 23.07.2007 11:50

Ja tez proszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl właśnie poszukuję jakiejś fajnej kwatery w tej okolicy i zastanawiałam się nad Baśką, ale skoro w Promanji jest tak przyjemnie to może warto zaryzykować. W tamtym roku byłam w Makarskiej i raczej nie polecam tej miejscowości. Straszny zgiełk, hałas i tłumy ludzi, mimo że to był koniec sierpnia-początek września.... ale okolica prze, ale to przecudowna :-)
Kasi@
antyma
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) antyma » 08.02.2008 14:32

adam_cro napisał(a):
prosze o rade.

pozdrav
adam_cro

Podaj proszę namiary na kwatery w Promajna adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziękuję i pozdrawiam
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 08.02.2008 14:41

antyma napisał(a):
adam_cro napisał(a):
prosze o rade.

pozdrav
adam_cro

Podaj proszę namiary na kwatery w Promajna adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziękuję i pozdrawiam

Pension IKO
Promajna, ul. Puntin 13 - przy restauracji (smacznie) Astoria
tel do właścicielki VERA - proszę ją pozdrowić od Adama - +385917556236
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Dobra rada - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone