Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Do jakiej miejscowości Chorwacji żeby było blisko do Krka ?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tinasky
Plażowicz
Ideal place for children

Nieprzeczytany postnapisał(a) tinasky » 04.01.2009 21:13

Hi, If you want to go on holiday with small children then ideal place to stay is Nin because there is warm shalow water, sandy beach, in June there is not to many people, place is safe and nice. Adventage is also, close distance to Zadar, if you coming with car you can easily visit a lot of places around like National Park Krka- 1hour by car , Paklenica, Vransko Jezero, Biograd, Sibenik, Split-2 hours by car , Primosten, Vodice, Island Murter- all of this is only 1 or 2 hours by car from Nin .
I saw that some people recomended Trogir, but I can not, because it is not so nice for children, Traffic is very bad , too many people and more expensive, it is nice place to come and see but not to stay .
If you need more info about Nin or accomodation send me an e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 04.01.2009 21:26

Się powtórzę...
PAKOSTANE.
zorro2
Globtroter
Re: Do jakiej miejscowości Chorwacji żeby było blisko do Kr

Nieprzeczytany postnapisał(a) zorro2 » 06.01.2009 21:53

michalek_101 napisał(a):Witam interesuje nas miejscowość z ładną plażą ( bez tłoku,cisza jadą z nami dzieci) blisko do Krka,Sibenik i innych miejscowości które warto zwiedzić.Planujemy wyjazd w ciemno 15.06.2009
Polecam miejscowość Grebastica w czerwcu luz totalny , plaża odpowiednia dla dzieci . Zdjęcie plaży w (fotocroclub zdjęcia z wakacji)
zorro2
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zorro2 » 06.01.2009 22:08

Mam dużo zdjęć i namiar na kwaterę 10 m od morza 100m od ww plaży.Proszę pisać na maila :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.01.2009 22:13

zorro2 napisał(a):....Proszę pisać na maila :D

a gdzie ten mejl :?: :lol:
zorro2
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zorro2 » 06.01.2009 22:18

W profilu 8O albo proszę (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.01.2009 22:26

zorro2 napisał(a):W profilu 8O...

Z tego co mam na podglądzie to.....chyba zapomniałeś aktywować adres mejlowy w profilu, stąd było moje pytanie :wink:
zorro2
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zorro2 » 06.01.2009 22:33

MOJA WINA :oops:
zorro2
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zorro2 » 06.01.2009 22:35

Właśnie poprawiłem :D
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 24.01.2009 21:17

mkm napisał(a):Rogoznica jest lepsza od Primostenu :D

No dobra niech będzie Rogoźnica, ale pomóżcie którą część wybrać,będziemy jechali w ciemno 15.08. Myślę że znajdziemy kwaterę z klimą bez rezerwacji?
Pozdrav
:lol:
audiKSP
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) audiKSP » 16.05.2009 11:08

To ja jeszcze zadam szybkie pytanie:
Primosten czy Vodice??? Już prawie jestem zdecydowany. Wyjazd za tydzień czyli koniec maja. Podpowiedzcie. Jedziemy w dwie pary w tym moja żona w ciąży.
jaskol
Globtroter
Rogoznica czy Primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaskol » 16.12.2009 09:39

Czy można prosić o kilka argumentów za Rogoznicą.
Własnie zastanawiam się nad przyszłorocznym wyjazdem - Rogoznica czy Primosten.
W sumie nie lubię tłoku, zależy mi na fajnych plażach dla moich chlopców i klimatycznych miejscach do spacerowania.
Vjetar
Legenda
Re: Rogoznica czy Primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.12.2009 11:03

jaskol napisał(a):

Czy można prosić o kilka argumentów za Rogoznicą.
Własnie zastanawiam się nad przyszłorocznym wyjazdem - Rogoznica czy Primosten.
W sumie nie lubię tłoku, zależy mi na fajnych plażach dla moich chlopców i klimatycznych miejscach do spacerowania.

forum/viewtopic.php?t=18257
forum/viewtopic.php?p=292588#292588
Relacji nie polecam bo tam sami zadowoleni :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Do jakiej miejscowości Chorwacji żeby było blisko do Krka ? - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone