Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

do chorwacji na atomapie 4,1,2 (426)

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
fulfa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fulfa » 27.08.2008 13:03

witam
może ktos wie i jechał do chorwacji na automapie wersja 4,1,2 (426) jest tam opcja omin płatne drogi i czy jak to zaznacze moge w ciemno jechac nie płacąc za winietki przez czechy austrie i słowenie ? a jak musze to może mi ktoś szczegółowo napisze jaki kraj moge bez problemu przejechac. prosze o odpis na forum lub moze na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam i prosze o pomoc wyjeżdzam 5 wrzesnia
sysgone
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sysgone » 27.08.2008 22:53

Przekalkuluj to sobie jeszcze raz na spokojnie.
Ile oszczędzisz na ominięciu dróg płatnych?
A o ile więcej zapłacisz za paliwo, które zużyjesz nadrabiając kilometry bocznymi drogami, o straconym czasie nie wspominając?
IMHO jeżeli stać Cię na tak daleki wyjazd, to i powinno stać na zapłacenie paru PLN/EUR więcej za przyjemne dojechanie do miejsca wypoczynku.
fulfa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fulfa » 28.08.2008 06:53

alo mi tylko chodzi o to czy ta mapa jest dokładna i se da rade ominac te drogi. mi chodzi o to czy automapa naprawde te drogi ominie nic wiecej. wiesz jak cza bedzie zapłacic to cza bedzie :D hehe alewolałbym nie :D
korfu01
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) korfu01 » 28.08.2008 11:13

jest na tyle dokładna, że jesli się uprzesz to ominiesz drogi płatne- spokojnie sobie da rade Automapa 4
sysgone
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sysgone » 28.08.2008 23:11

Upewnij się tylko, czy posiadasz w miarę aktualne mapy - wersja programu jest mniej ważna od wersji map!
fulfa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fulfa » 29.08.2008 21:58

ZAPLANOWAŁEM DROGE Z PIŁY DO KRK PRZEZ MONACHIUM POTEM SALZBURG DO LJUBLANY. KIT 200KM DALEJ ALE DO LJUBLANY AUTOSTRADA CAŁY CZAS O 100ZŁ NIE CHODZI NA PALIWIE A I TAK MAM NA CHYBIŁ TRAFIŁ JECHAC BEZ WINIET (STRACH) I TAK MUSZE ZAPŁACIC :D CO WY NA TO BEDZIE OKI MYSLE.
POZDRAWIAM
AndyB
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndyB » 31.08.2008 11:03

To już stara wersja programu i map. Teraz jest 5.1. Mapy są powiązane z wersjami, czyli te z wersji 5.1 nie działają z 4.1.2. Albo kup 5.1 albo... jest wersja 5.0.5 ;) Na pewno będzie dokładniejsza.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone