Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dla 3 rodzin (5 doroslych, 4 dzieci)- Makarska lub okolice

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vivika
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vivika » 27.01.2013 22:56

Witam pięknie po długiej nieobecności. Po 3-krotnym odwiedzeniu Chorwacji nadszedł czas na kolejny wyjazd i tym samym mam ogromną prośbę do Was kochani forumowicze... proszę o rady i kto może namiary na noclegi na Riwierze Makarskiej dla 3 rodzin (2+1, 2+2, 1+1). Jadą z nami 2 rodziny, dla których będzie to pierwsze spotkanie z Chorwacją, wobec czego na nas właśnie spoczywa odpowiedzialność za ich wrażenia wakacyjne :) Chyba kompromisem będzie wybór Riwiery Makarskiej jako miejsca docelowego (bo dobra baza wypadowa, bo piękne połączenie widoku morza z górami,itd). Interesuje mnie wobec tego sama Makarska jak i okoliczne miejscowości. Jako, ze jadą z nami dzieciaczki w wieku 8, 6, 4 oraz 1 ważna jest dla mnie względnie mała odległość do morza oraz niezbyt strome podejście. Fajnie gdyby był również lasek, bo cień na pewno przy dzieciaczkach porządany.
Pamiętam, że w Makarskiej jest lasek i fajne zatoczki, a niestety "wcięło" mi namiary do gospodarza u którego się zatrzymywaliśmy w poprzednich latach, a lokalizacja mi odpowiadała... Może ktoś kojarzy... Gospodarz Zdenko z ulicy Maslinarskiej i jego żona Anna o ile dobrze pamietam :)
Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
stoku
Globtroter
Re: Dla 3 rodzin (5 doroslych, 4 dzieci)- Makarska lub okoli

Nieprzeczytany postnapisał(a) stoku » 28.01.2013 18:18

Proponuję pobyt w Małej Dubie.Z tym składem(dużo dzieci) masz do 50 m. do morza,teren zadrzewiony.Sklep na miejscu.Tanie ryby są dowożone przez rybaków
Andriu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andriu » 29.01.2013 14:19

Witam.
W Tucepi:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Poszukaj na forum był opisywany na samej górze można wynająć całe piętro z dużą kuchnią oraz tarasem.
Pozdrawiam.
Andrzej
Vivika
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vivika » 30.01.2013 14:46

Dzięki za odpowiedzi :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone