Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
znalazłam w Bibinje dwa apartamenty 4-osobowe po 35EUR/za dobę każdy.
Czy to możliwe, jeżeli chodzi o cenę?
Czy jest możliwość sprawdzenia takiego apartamentu?
pzdr
Dominika
Wydaje mi się, ze jest oki. Ja w środku sezonu zarezerwowałam czteroosobowy suuuuuuper-śliczny z klimką, dwiema oddzielnymi sypialniami, zmywarką, wielkim tarasem z widokiem na morze i w ogóle naprawdę bajeczny jest, za 50 Euro. Także wydaje mi się, że nie ma co się bać
zresztą przynajmniej dla mnie nie jest to atrakcyjne miejsce turystycznie -no i nie tak oblegane jak riviera Makarska choćby więc ceny wydają się rozsądne
No właśnie, a dlaczego akurat tam? Polecam pojechać kawałek dalej na wyspę Murter, jest bajecznie. Wyspa to jest to!!! (ma połączenie z lądem) Polecam, obejrzyj sobie jakieś foteczki