napisał(a) woka » 09.08.2008 12:12
wojan napisał(a):Marlenko - ja jako inna bratnia dusza z podkarpacia

powiem Ci tak : po co smakować Chorwację w pigułce (cytat z Woki

)jeżeli możesz się nią napawać w całości.... ? Istria,Krk są warte zobaczenia,ale prawdziwa Chorwacja to Dalmacja

- moim zdaniem.(Musiałem to dopisać ,bo pewnie od razu by mi się dostało od Woki).
Pozdrav.
Wojan .. tak, prawdziwe
serpentyny zaczynają się w Dalmacji.
Tego chyba nikt nie zaprzeczy. (choć w Kwarnerze też ich nie brakuje).
Jednak nie każdy to lubi. Istria - rzecz gustu, trochę równo ale ładnie.
Ja mam swoje miejsce które lubię.
Jeżeli napisałem o KRK nieprawdę, niech ktoś mnie poprawi, zaprzeczy i poda powody. Dla mnie Istria, Kwarner jest bardziej "cywilizowana" ( jeżeli można to tak nazwać) od Dalmacji.
wojan napisał(a): po co smakować Chorwację w pigułce (cytat z Woki

)jeżeli możesz się nią napawać w całości.... ? .Istria,Krk są warte zobaczenia,ale prawdziwa Chorwacja to Dalmacja
Niekoniecznie ...... Baśka jedna lub druga i masz w całości Dalmację.
--------------------------
mar-l-ena ...... wolne kwatery znajdziesz wszędzie. Nie myśl sobie, że szczyt sezonu to już tam tłumy (owszem, są) i tak ciasno że nawet mysz się nie przecisnie. Każdy znajdzie, znajdzie nawet ten co przypuszcza że dla jego wymagań nic nie będzie. Jeżeli dany apartament Ci się spodoba a będzie zajety ... to jak otrzymasz inny oddalony od tego ulubionego o 5 metrów w bok ( hipotetycznie i żartem) to już wielkie nieszczęście.

Moze nawet okazać sie tak, że będziesz mogła przebierać jak na straganie. Często widzę wolne apartamenty w szczycie sezonu. Ktoś nie przyjeżdza bo myśli że nie ma.
Pozdrawiam.
ps. czy faktycznie szukasz apartamentu ( będziesz sobie gotować posiłki)

może wystarczy pokój ( nie gotujemy) ... ten mogę "załatwić" w KRK.
Podaj nr GG lub tel. ... słownie więcej wytłumaczę.