Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy koś był Apartamenty i konoba ARKA Stara Novalja na Pagu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wojtap
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtap » 01.04.2009 08:52

Czy może koś z was był Apartamenty i konoba ARKA Stara Novalja na Pagu?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
albo choć w samej Starej Novalji. O Novalji i Pagu już czytałem.
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 20.04.2009 09:04

Widok z plaży miejskiej na St Novalije, gdzieś tam poprawej są te apartamenty

A tu widok na tzw plaże przy apartamentach, twój będzie prawdopodobnie w prawym górnym rogu jak te dwa drzewa

wojtap
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtap » 20.04.2009 10:09

wielkie dzięki za fotki. Plaże przy apartamentach to czysty, żywy beton, urocze. No ale jak się chciało mieszkac przy samym morzu to nie można marudzić.
carpic
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) carpic » 21.04.2009 21:15

Byłam w Starej Novalji dwa lata temu, mieliśmy fajny dom nad samą wodą. W sumie fajne miejsce, spokojne i ma swój urok. Porównując je z miejscami które już odwiedziłam, mieszkałam w fajniejszych. Zależy na jaki wypoczynek się nastawiasz.
1. Można znaleźc naprawdę fajny apartament niedrogo i w sumie nad samą wodą (fakt byliśmy w czerwcu)
2. Przez wioskę biegnie ulica na której jeżdżą samochody ale to nie jest jakiś starszny ruch raczej lokalny, no po tej drodze można spacerowac ale widoków oszłamiającyhc nie ma.
3. Sklepy są koło naszego domu nawet dwa ale takie małe. DO większego najlepiej dojechac do Novalji i tam jest na obrzeżach KERUM
4. Nie ma otwartego morza, właściwie jak dla mnie zatoka zobacz na mapie, to mogą byc plusy i minusy. Cieplejsza woda? Ale widoków nie ma jakiś oszałamiających
5. Fajna spacerowa droga przed domami, taka ścieżka można przejśc całą miejscowośc i patrzec sobie na wodę
My w sumie spędziliśmy na miejscu na plaży jeden dzień, oczywiście tej przed domem. Ale to był tani apartament, super wyposażony a z niego jeździliśmy na inne plaże. Przepiękne i przecudowne. Pag ma to do siebie, że warto go całego zwiedzic bo są cudne widoki ale całkiem inne niż te na Dalmacji. Taki księżycowy krajobraz ale ma to swój urok. W tym roku jedziemy do Mandre, miejscowosc nie zachwyciła mnie jakoś specjalnie ale wybraliśmy ją ze względu na dziecko. Podejrzewam, że i tak nie będziemy siedziec na miejscu...Jak coś chcesz wiedziec więcej to pisz jak będę mogła to pomogę.
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 21.04.2009 21:26

carpic czy mogłabyś się ze mną skontaktować? Jeśli masz namiar na apartament, zdjątka to może chętnie skorzystamy z pomocy. 8) Na Pag jedziemy na początku czerwca.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 21.04.2009 21:53 przez Ania W, łącznie edytowano 1 raz
wojtap
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtap » 21.04.2009 21:27

Wielkie dzięki carpic za informacje. My zazwyczaj leżymy do południa na plaży a kolo 16 no 17 jak juz chłodniej zabieramy się za zwiedzanie. Myślę, że zwiedzimy równiez i inne plaże a nie tylko ta przed apartamentem. Z opisów jestem bardzo ciekaw karjobrazu Pagu. Mamy zamiar go przejechac całego.
carpic
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) carpic » 21.04.2009 21:46

Pag jest ciekawy i trudno go porównywac do Dalmacji. Jest sporo fajnych miejsc gdzie można podjechac na wycieczkę. Najwięcej informacji znalazłam właśnie na forum i kierowałam się radami cromaniaków:)
Jeżeli chodzi o apartament to jest w necie, mają stronę wystarczy w google wpisac Kaštel Stara Novalija i na stronie podają linka. Kontaktowałam się mailowo, pisałam po angielsku i nie było problemu żeby się dogadac. Trzeba próbowac negocjowac, nam się udało i oferta była dla nas ciekawa. Apartament wyposażony w kuchnię z jadalnią, sypialnię, lazienka, balkon, byliśmy we dwoje. Wszystko znajdziecie na stronie np po angielsku lub w wybranym innym języku.
Persa
Croentuzjasta
Do CARPIC

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 10.01.2010 12:41

Carpic
Czy moglabys napisac do mnie na meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
o apartamentch kastel, w tym roku mysle o tej kwaterze , a zdjecia na stronie sa malo widoczne, mam na mysli plaze , ogrodek itp
Pozdrawiam i czekam na ew. info
andre2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre2 » 10.01.2010 13:44

Witam czy można prosic o namiary i ile płaciłas za apartament adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dzięki

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone