Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czeska agencja Valsa

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
majciamm
Podróżnik
Czeska agencja Valsa

Nieprzeczytany postnapisał(a) majciamm » 24.06.2009 10:50

Witam,

Kolejny raz proszę o pomoc.
Ktoś mi polecił czeską agencję Valsa.
Niesety pracownicy agencji mówią tylko po czesku:(

Czy ktoś może mi powiedzieć o nich coś więcej, tzn jak wyglądają apartamenty, czy są wyposażone w aneks kuchenny?

Konkretnie interesuje mnie Apartmán Loris.

jeśli ktoś zna , słyszał bardzo prosze o info na forum lub na maila ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ).

Pozdrawiam,
Maja
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 24.06.2009 11:17

majciamm napisał(a): Ktoś mi polecił czeską agencję Valsa.
Niesety pracownicy agencji mówią tylko po czesku:(

Czy ktoś może mi powiedzieć o nich coś więcej

Jeden z postów o Valsie :wink:
mkm napisał(a):Nie chce mi się szukać , ale Valsa to pewna i sprawdzona agencja czeska :D Ceny też bardzo przystępne . Moi kumple z rodzinami spędzili tam tego lata dwa tygodnie i znowu chcą tam wrócić za rok :D Ale ja im to wybiję z głowy , jest przecież tyle innych wspaniałych miejsc na wyspach :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 24.06.2009 20:39

Tak , Valsa to moje odkrycie ... Pracownicy mówią po czesku i chorwacku ... po polsku też się dogadasz . Ja bym wybrał na Twoim miejscu zdecydowanie Juricę w uvali Mali Rapak :D
Pozdrav.
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 24.06.2009 20:47

No ale w tej agencji...jakoś specjalnie bardzo tanio to nie jest... :cry:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 25.06.2009 18:29

jotem napisał(a):No ale w tej agencji...jakoś specjalnie bardzo tanio to nie jest... :cry:

... jest tak ... w sam raz ... :wink:
Alilka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alilka » 13.05.2010 21:44

Cześć, to mój pierwszy raz!! :oops: znaczy na forum i w Chorwacji!
zostałam maniaczką jeszcze przed wyjazdem, strach pomyśleć, co będzie po powrocie! :D
Myślę o domu Jurica w Mali Rapak-II piętro dla 4 dorosłych. Podrzucicie coś więcej o domu?
Czy ktoś był może w domu Josipa - wygląda nastrojowo. braku światła i łazienki nie boimy się, ale czy ktoś wie, czy tam nie ma zapachu wilgoci ?zwarowałabym od tego.
I jeszcze Medvidina? czy ktoś tam był?

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone