.png)
sword32 napisał(a):W 2007 wyjechałem z Milulova o 10.00 rano, wtedy jeszcze nie było dobrej drogi tylko do Wiednia non-stop roboty drogowe. Do Baska Voda dojechałem na 20.00. Myślę więc, że do Szybenika będziesz jechał 7-8 godzin. Pozdrawiam
.png)
evil napisał(a):Dziękuję , chciałem się upewnićA pojadę w niedzielę , z Mikulowa start ok. 7-8 rano.
sword32 napisał(a):W 2007 wyjechałem z Milulova o 10.00 rano, wtedy jeszcze nie było dobrej drogi tylko do Wiednia non-stop roboty drogowe. Do Baska Voda dojechałem na 20.00. Myślę więc, że do Szybenika będziesz jechał 7-8 godzin. Pozdrawiam
.png)
evil napisał(a):Witajcie , ostatni mój wyjazd do CRO to wtedy gdy jeszcze nie było autostradTeraz jest inaczej i odcinek za Mikulovem do Wiednia też już jest gotowy . Czy trasę Mikulov - Sibenik na spokojnie dam radę w 7-8 godz zrobić ?
.png)
lm648 napisał(a):Nie bierz winiety na SLO - jedź objazdem (na forum) - 30 E wydaj na piwo - i tak wyrobisz się w czasie pod warunkiem, że nie będzie to sobota!
.png)
.png)
skywalker_01 napisał(a):planowanie czasu przejazdu, to jak wróżenie z fusów.![]()
Jeszcze nigdy nie zastanawiałem się ile może trwać podróż.
Robię to tak. W przeddzień pobytu nad Jadranem, o 9 rano zapraszam żonę do samochodu i ruszamy w drogę. Sama trasa z Warszawy do Cieszyna zajmuje nam 5 - 6 godzin. Tu kawka, tu herbatka, tam obiadek. Nie spiesząc się spokojnie tak po całej trasie. Dojeżdżając na miejsce nie czujemy się wykończeni podróżą i o to przecież chodzi. W końcu jesteśmy na wczasach.
Pozdrawiam tych szalonych, którzy za wszelką cenę muszą dojechać w określonym czasie na miejsce. wasze tłumaczenie, że "wiozę dzieci" nie jest żadnym argumentem.
Zdejmijcie nogę z gazu, zobaczcie jak to pozytywnie wpływa na wasze samopoczucie.
.png)
skywalker_01 napisał(a):planowanie czasu przejazdu, to jak wróżenie z fusów.![]()
Robię to tak. W przeddzień pobytu nad Jadranem, o 9 rano zapraszam żonę do samochodu i ruszamy w drogę. Sama trasa z Warszawy do Cieszyna zajmuje nam 5 - 6 godzin. Tu kawka, tu herbatka, tam obiadek. Nie spiesząc się spokojnie tak po całej trasie. Dojeżdżając na miejsce nie czujemy się wykończeni podróżą i o to przecież chodzi. W końcu jesteśmy na wczasach.
Pozdrawiam tych szalonych, którzy za wszelką cenę muszą dojechać w określonym czasie na miejsce. wasze tłumaczenie, że "wiozę dzieci" nie jest żadnym argumentem.
Zdejmijcie nogę z gazu, zobaczcie jak to pozytywnie wpływa na wasze samopoczucie.
.png)
Nie chce nadkładać drogi i stresować się objazdem![]()
.png)
kozak napisał(a):Nie chce nadkładać drogi i stresować się objazdem![]()
Rany boskie kup winietę (Twoja sprawa i Twoje Euro) ale nie pisz o jakimś stresie związanym z tym przejazdem. Przecież objazd jest dziecinnie łatwy, prosty, więc nie przesadzaj.
Za sprawą Tego forum prostrzy już chyba nie może być.
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi