luk006 napisał(a):Januszu ja poproszę Oliver - Morski Vuk i jakąś miła dla ucha klapę z Twojej kolekcji. Dzięki.
Klapa Rišpet
.png)
luk006 napisał(a):Januszu ja poproszę Oliver - Morski Vuk i jakąś miła dla ucha klapę z Twojej kolekcji. Dzięki.
.png)
dhmegi napisał(a):Ja proszę o MPT - Za to si se okomila na me i Volim te.
.png)
walp napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Witam Kuzynki i Kuzynów - proszę o podawanie piosenek na życzenie.
Ja poproszę o dwie piosenki Severiny, ale po 22:00, bo końcówkę LP 3 muszę odsłuchać.
.png)
szary779 napisał(a):Jeśli można to poproszę o Maję Suput do wyboru DJ
.png)
16dzik napisał(a):walp napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Witam Kuzynki i Kuzynów - proszę o podawanie piosenek na życzenie.
Ja poproszę o dwie piosenki Severiny, ale po 22:00, bo końcówkę LP 3 muszę odsłuchać.
LP, rozumiem, że Linkin Park
.png)
walp napisał(a):16dzik napisał(a):walp napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Witam Kuzynki i Kuzynów - proszę o podawanie piosenek na życzenie.
LP, rozumiem, że Linkin Park
Linkin Park jest OK, ale miałem na myśli Listę Przebojów Programu Trzeciego, której notowania słucham od dziecka.
.png)
walp napisał(a):Linkin Park jest OK, ale miałem na myśli Listę Przebojów Programu Trzeciego, której notowania słucham od dziecka.