.png)

Janusz Bajcer napisał(a):Na serwerze radia wyświetla się "Morocco Casablanca"ciekawe kto tam słucha CRR
![]()
.png)
ASIULA HK napisał(a):ZAJEC napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Na serwerze radia wyświetla się "Morocco Casablanca"ciekawe kto tam słucha CRR
![]()
Witam to możliwe że chodzi o nas .Pozdrawiamy z Afryki
Pozdrawiam i ... zazdraszczam, pogody
![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Na serwerze radia wyświetla się "Morocco Casablanca"ciekawe kto tam słucha CRR
![]()

.png)
piotrf napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Na serwerze radia wyświetla się "Morocco Casablanca"ciekawe kto tam słucha CRR
![]()
Kilkalat temu , gdy internetowe radio stało się dostępne dla nas , trafiłem na rockowe radio z bardzo dobrą muzyką , po kilku utworach , żeby słuchać dalej trzeba było podać adres e-mail . Słuchałem prawie całą noc piosenek w różnych językach , z przewagą jednego , całkowicie dla mnie niezrozumiałego .
Na drugi dzień otrzymałem wiadomość , z której odczytałem tylko : Hi Piotr . Reszta to były jakieś przedziwne znaczki
Zbyszku , wspaniałości
.png)
ZAJEC napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Na serwerze radia wyświetla się "Morocco Casablanca"ciekawe kto tam słucha CRR
![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):ZAJEC napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Na serwerze radia wyświetla się "Morocco Casablanca"ciekawe kto tam słucha CRR
![]()
Mam dla Was Afrikę w CRR![]()