Natomiast doczytałem o teledysku - Terasa Werner dostała od Gorana zgodę na wykorzystanie tej piosenki do nagrania teledysku samodzielnie
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ok - a druga będzie "Kad podne zavoni".
Natomiast doczytałem o teledysku - Terasa Werner dostała od Gorana zgodę na wykorzystanie tej piosenki do nagrania teledysku samodzielnie![]()
.png)
justyna5 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ok - a druga będzie "Kad podne zavoni".
Natomiast doczytałem o teledysku - Terasa Werner dostała od Gorana zgodę na wykorzystanie tej piosenki do nagrania teledysku samodzielnie![]()
Ale na jej profilu fejsbukowym są zdjęcia z nagrania tego teledysku i jest na nim Goran
.png)
krzysztof1966 napisał(a):Dzięki za "Uvelo "
.png)
justyna5 napisał(a):Januszku, małżonek mówi nie śmie prosić ,ale chciałby posłuchać "Lolitę"i tak po cichu mówiąc zarobił na niej mandacik na trasie Kraków-Katowice
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):justyna5 napisał(a):Januszku, małżonek mówi nie śmie prosić ,ale chciałby posłuchać "Lolitę"i tak po cichu mówiąc zarobił na niej mandacik na trasie Kraków-Katowice
No cóż - oprócz Lolitymam dla niego dedykację
.png)
.png)
Bellissima napisał(a):Dziś się już żegnam, dziękuję za audycję w imieniu domowników, koleżanek z FB i własnymradyjko jeszcze zostawiam i nie pogniewam się za jakiegoś Goranka do snu, jeśli nikt nie ma innych życzeń

.png)
justyna5 napisał(a):Janusz jesteś Wielki ,pozdrowienia i podziękowania od Krzysia