ASIULA HK napisał(a):Dziewczyny przybyły, to ja ubywam![]()
![]()
Bawcie się dobrze![]()
Dobrej nocy wszystkim.![]()
![]()
Asiula..gwiazdko Ty jedyna ..a Ty dokąd...?! Jutrom sobota...
Nie mozesz na chwiluńkę zostać dłużej?
ASIULA HK napisał(a):Dziewczyny przybyły, to ja ubywam![]()
![]()
Bawcie się dobrze![]()
Dobrej nocy wszystkim.![]()
![]()
.png)
agapi napisał(a):Piątek jest taki paskudny, że padłam zaś na...fejs...i nawet Hrabia Zbigniew ''wylakierkowany'' by mnie do tańca nie zmusił![]()

.png)
Kowal38 napisał(a):...jo wiem co Jasiu posyło 2 piosynki ..Jasiui puść mi tam na e-maila cza na..coo
.png)
agapi napisał(a):Sylwetka&Gienuś napisał(a):agapi napisał(a):Witam się i ja:)..choć ..na chwilkę
Na chwilkę ..ale miło Cię widzieć Kasiu
mojaś Ty Sylwiula...![]()
![]()
Piątek jest taki paskudny, że padłam zaś na...fejs...i nawet Hrabia Zbigniew ''wylakierkowany'' by mnie do tańca nie zmusił![]()
bblu napisał(a):ZAJEC napisał(a):Ksienżniczko lakierków nie noszem tylko łoficerki jak na wojaka przystało
ale może oficerki tak wyglancowane, że lśnią jakby lakierowane
.png)
.png)
Sylwetka&Gienuś napisał(a):agapi napisał(a):Piątek jest taki paskudny, że padłam zaś na...fejs...i nawet Hrabia Zbigniew ''wylakierkowany'' by mnie do tańca nie zmusił![]()
Aj tam, aj tam...ale wieczór pikny
.png)
Sylwetka&Gienuś napisał(a):To ja czy jeszcze mogę z imieninowymi życzeniami dla solenizanta poprosić : Jelenki - Sad il nikad![]()
Bo wczoraj mnie nie było

.png)
agapi napisał(a):bblu napisał(a):ZAJEC napisał(a):Ksienżniczko lakierków nie noszem tylko łoficerki jak na wojaka przystało
ale może oficerki tak wyglancowane, że lśnią jakby lakierowane
..biją po oczach, to pewne![]()

.png)
Kowal38 napisał(a):Kazo Kowolek![]()
gdzie trzeba naciś na Cro.radyjko?..