.png)
Janusz Bajcer napisał(a):ZAJEC napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Witaj Zbyszkuszykuj trzy piosenki
![]()
![]()
![]()
Podałem w powitaniuniektóre już lecą.
W takim razie trzy z trzynastusą dla Ciebie
napisz które najbardziej Ci się podobały
.png)
ZAJEC napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):ZAJEC napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Witaj Zbyszkuszykuj trzy piosenki
![]()
![]()
![]()
Podałem w powitaniuniektóre już lecą.
W takim razie trzy z trzynastusą dla Ciebie
napisz które najbardziej Ci się podobały
Janusz wszystkie mi się podobaja ,graj i graj bo ja znowu przy robótkach ręcznych.

.png)
Jacek 206 napisał(a):Witam Rodzinkę
.png)
ASIULA HK napisał(a):ZAJEC napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Wybierz coś od Jole![]()
Tak myślalem ,bo albo na chwile albo znikam ale kamień z serca okazuje sie ,że wszystko z Tobą O.K.
Jak najbardziej OK.....poza jesiennym zmęczeniem
![]()
.png)
ZAJEC napisał(a):ASIULA HK napisał(a):ZAJEC napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Wybierz coś od Jole![]()
Tak myślalem ,bo albo na chwile albo znikam ale kamień z serca okazuje sie ,że wszystko z Tobą O.K.
![]()
Oooo na jesienne zmęczenie to tylko jedno jest lekarstwo,jeszcze więcej seksu -POMAGA
.png)
ASIULA HK napisał(a):ZAJEC napisał(a):ASIULA HK napisał(a):ZAJEC napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Wybierz coś od Jole![]()
![]()
Oooo na jesienne zmęczenie to tylko jedno jest lekarstwo,jeszcze więcej seksu -POMAGA
No masz go...ale wymyślił![]()
Zadanie....niewykonalne
.png)
mecik2405 napisał(a):będzie dziś MPT na poprawe zdrowia?:>