luk006 napisał(a):Januszu czy jest jakaś możliwość, by w momencie kiedy leci jakiś utwór dowiedzieć się kto jest wykonawcą i jaki tytuł nosi odtwarzana piosenka?
Zależy przez co słuchasz
Chociaż ja nie Janusz
.png)
luk006 napisał(a):Januszu czy jest jakaś możliwość, by w momencie kiedy leci jakiś utwór dowiedzieć się kto jest wykonawcą i jaki tytuł nosi odtwarzana piosenka?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):luk006 napisał(a):Januszu czy jest jakaś możliwość, by w momencie kiedy leci jakiś utwór dowiedzieć się kto jest wykonawcą i jaki tytuł nosi odtwarzana piosenka?
Jest tak możliwość, ale musisz słuchać przez winamp, bo na windows media player tytuły się nie pokazują - dlaczego, nie wiem
.png)
.png)
luk006 napisał(a):Właśnie próbowałem ściągnąć Winampa i przy okazji zassałem piekną rosyjska przeglądarkę + kilka innych dodatków. A niech to...
.png)
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Witam Rodzinkę
gdzie byłaś jak Cię nie było .png)
Jacek 206 napisał(a):luk006 napisał(a):Witam "Cropelkowego Niedźwiedzkiego" w osobie Janusza oraz wszystkich Radiosłuchaczy
Jacek 206 czy Ty lub ktoś z Twojej rodziny jest kibicem WKS-u?
Tak, a czemu się pytasz ze smutkiem.
.png)
luk006 napisał(a):Właśnie próbowałem ściągnąć Winampa i przy okazji zassałem piekną rosyjska przeglądarkę + kilka innych dodatków. A niech to...