Januszu B. -ja jak zwykle, klapy dalmatyńskie uwielbiam słuchać, tym bardziej, że w 2012 r nie byłem w ulubionym regionie, mam nadzieję, że ten będzie lepszy i "na żywca" posłucham wspaniałych,często lokalnych wykonawców
.png)
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):Krakusowi życzę szczęścia i wytrwałości w diecie, zdrowie przyjdzie samo. Wiem to po sobie![]()
.png)
krakuscity napisał(a):Dziadek Maciek napisał(a):Krakusowi życzę szczęścia i wytrwałości w diecie, zdrowie przyjdzie samo. Wiem to po sobie![]()
Dzięki, trochę sobie odpuściłem i 5 kg jest do przodubrak wytrwałości, może do świąt coś zeszczupleję.
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):krakuscity napisał(a):Dziadek Maciek napisał(a):Krakusowi życzę szczęścia i wytrwałości w diecie, zdrowie przyjdzie samo. Wiem to po sobie![]()
Dzięki, trochę sobie odpuściłem i 5 kg jest do przodubrak wytrwałości, może do świąt coś zeszczupleję.
Koniec roku miałem bardzo stresujący, ten stan przejadałem, przybyłem 4 kg, ale już wracam do wagi "starej", czyli z 32 kg zrzuconych mam teraz 29 kg. Jest dobrze, będzie lepiej.
Janusz B. - wielkie dzięki
.png)

.png)
.png)
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Pożegnam się już Rodzinko![]()
Jutro z dzieciakiem na badania kontrolne do Kielc jadę, brrr oby badania wyszły OK.
Dobrej nocki
yanopodkivano napisał(a):Dziękuję za miły wieczór.
Spokojnej nocy i kolorowych snów.
A na jutro pomyślnego dnia dla wszystkich.

.png)
.png)

.png)
krakuscity napisał(a):Dobranoc i dziękuję .![]()
Nie tak dawno było 45 a od dziś 57.
.png)
nlock napisał(a):Jak Walcem Parowym to może takim:
Parni Valjak - Sve jos mirise na nju
(być może znacie to z nieco innego wykonania)
.png)