lubelski napisał(a):.... w ten sposób to każde prawo można nagiąć..ale czy o to chodzi Piotrze...
Andrzeju . . . a czy jako zwykli zjadacze chleba nie powinniśmy płacić za muzykę jaką publicznie odtwarzają nasze telefony komórkowe
.png)
lubelski napisał(a):.... w ten sposób to każde prawo można nagiąć..ale czy o to chodzi Piotrze...
piotrf napisał(a):lubelski napisał(a):.... w ten sposób to każde prawo można nagiąć..ale czy o to chodzi Piotrze...
Andrzeju . . . a czy jako zwykli zjadacze chleba nie powinniśmy płacić za muzykę jaką publicznie odtwarzają nasze telefony komórkowe![]()
Nie chodzi o łamanie prawa . Ale ". . . czy zawsze prawo prawem jest prawym . . ."
piotrf napisał(a):
Andrzeju . . . a czy jako zwykli zjadacze chleba nie powinniśmy płacić za muzykę jaką publicznie odtwarzają nasze telefony komórkowe![]()
.png)
.png)
Interseal napisał(a):Nie słucham, nie znam się, nie wypowiadam, mnie nie wadzi, ale....Janusz Bajcer napisał(a): Jeśli radio będzie przeznaczona dla najbliższych (rodzina i znajomi)...
...ale Janusz, biorąc pod uwagę 20 tys. zalogowanych użytkowników, to jest to chyba druga pod względem liczebności "Rodzina Radia" w Polsce![]()
i jak to mówią "elektorat z którym trzeba się już liczyć"
Pozdrawiam
Interseal M.
.png)
lubelski napisał(a):Interseal napisał(a):Nie słucham, nie znam się, nie wypowiadam, mnie nie wadzi, ale....
Pozdrawiam
Interseal M.
..i tu się z Tobą zgadzam w 100%..tylko gdyby nie było tematu Rysia......
Adam.B napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Zebik, Pasażer, lubelski - jedno pytanie do Was trzech.
Czy mamy z Adasiem przestać nadawać muzykę w radyjku![]()
Bo dalej nie wiem o co Wam chodzi.
Chyba trzeba OFFnąc radyjko
.png)
.png)
zebik napisał(a):Adam.B napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Zebik, Pasażer, lubelski - jedno pytanie do Was trzech.
albo zalegalizować i po krzyku.
.png)
Adam.B napisał(a):Chyba trzeba OFFnąc radyjko
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Zebik, Pasażer, lubelski - jedno pytanie do Was trzech.
Adam.B napisał(a):zebik napisał(a):Adam.B napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Zebik, Pasażer, lubelski - jedno pytanie do Was trzech.
albo zalegalizować i po krzyku.
zebik mamy ci kwitek wysyłać , z zakupionego serwera? , bo nie rozumiem ? czy wklejać na forum skan "kwitku" że wykupujemy?![]()