jolek napisał(a):Witam crosłuchaczy
Za przywitanie
.png)
jolek napisał(a):Witam crosłuchaczy
.png)
bblu napisał(a):Ja również witam DJ Mikołajka i Rodzinkę w ten świąteczny wieczór
.png)
Miecia napisał(a):bblu napisał(a):Miecia napisał(a):tak sobie pomyślałam........ale wszyscy ode mnie odpoczną na forum![]()
Będzie Ciebie brakowało, ale to tylko parę dni. Czy jedziesz zaopatrzyć się w koronki![]()
Kiedyś miałam koronki, ale teraz nie wiem![]()
chyba, że coś przy okazji będzie pod ręką
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bblu napisał(a):Ja również witam DJ Mikołajka i Rodzinkę w ten świąteczny wieczór
Z ładnie przywitanieMikołaj pyta: jakie trzy piosenki mam poszukać dla Bożenki
![]()
![]()
.png)
bblu napisał(a):Weż ze sobą szydełko, podpatrzysz i sama jakieś rękodzieło stworzysz
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Stary Chorwat napisał(a):Skoro Januszku jesteś dziś Mikołajem to poproszę o prezenty w postaci trzech wesołych piosenek.
Już lecą![]()
.png)
Miecia napisał(a):bblu napisał(a):Oj, Bożenko, dawno dawno temu.......jak bajka brzmiposługiwałam się tym sprzętem
![]()
do tego tak skutecznie, że wbiłam sobie w dłoń![]()
a podpatrywałam już nie raz, znam technikę, tylko, że......nie chciałoby mi się tak dłubać
.png)
bblu napisał(a):Miecia napisał(a):bblu napisał(a):Oj, Bożenko, dawno dawno temu.......jak bajka brzmiposługiwałam się tym sprzętem
![]()
do tego tak skutecznie, że wbiłam sobie w dłoń![]()
a podpatrywałam już nie raz, znam technikę, tylko, że......nie chciałoby mi się tak dłubać
Z tym szydełkiem żartowałam, w górach to trzeba pochodzić albo narty, sanki...
.png)
agapi napisał(a):Asia..tylko zeby cie tam nie zasypalo...![]()
i predko wracaj bo strasznie smutno bedzie bez Ciebie...
.png)
agapi napisał(a):Witajcie....
a ja zapomnialam, ze dzisiaj ...Mikolaj...![]()
![]()
(a nie wiedzialam ze i Dzien Aniola:) )